İstinyePark Derimod Birkenstock Ayıplı Ürün Satımı Ve İlgisizliği

Hacernur
18 Eylül 2024 10:23

Tüketici olarak, İzmir İstinyepark Derimod mağazasından Birkenstock (Boston SFB Leoı) model 42 numara erkek terliği aldım. Terliğin yanında yer alan bandı tutan aparat yaklaşık bir ay sonra çıktı. Yeni ürün ile değişim talebi ile terliği Derimod mağazasına teslim ettim. Derimod mağazası kısa zaman sonra ürünün tamir edildiğini bildirdi. Ürünü teslim almak için gittiğimde kontrolde terliğin ilgili aparatının düzeltilmediğini gördüm. Bunun üzerine 17.08.2024 tarihinde tarafıma yeni olduğu söylenen bir ürün teslim edildi.

Ürünü teslim aldıktan sonra eve gittiğimde ekli fotoğrafta da görüleceği üzere tarafıma teslim edilen ürünün hatalı olduğunu fark ettim. Şöyle ki, terliklerin her biri farklı bir renkte. Ayrıca terliğin teki üzerinde deri kırıkları var. Terliği yalnızca teslim aldığım gün kullandım.

Aldığım ürünle ilgili yaklaşık 2 aylık sürede 3 defa mağazaya gitmek zorunda kaldım. Sürekli hatalı ürünler verildi. Bu durumdan rahatsızım ve yorgunum. Her iki markaya da güvenimi kaybettim. Bu durumun derhal çözülerek öncelikle bedel iadesinin tarafıma yapılmasını, aksi halde yeni düzgün ve sağlam aynı modelin tarafıma teslimini talep ederim. (Bu durumda terliği adresimden alabilirsiniz.) Her türlü hukuki yola başvurma, tazminat ve sair alacak talep etme hakkım saklıdır.

Acil dönüşünüzü rica ederim.

Yaren sonuçtan çok memnun

Yaren
27 Haziran 2024 04:39
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rumeysa
06 Temmuz 2025 14:02
Aldığım Terlik Ayağımı Yaraladı, Derimod'dan Hayal Kırıklığı!
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
28 Mayıs 2024 11:02
Derimod Büyük Hayal Kırıklığı
Derimod Büyük Hayal Kırıklığı

13 Ağustos 2025 01:11
Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehan
28 Mart 2024 17:46