Güzin sonuçtan hiç memnun değil

Dentaydın Paramı İade Etmeli

Dentaydın Paramı İade Etmeli
30 Ocak 2024 09:01

A ben Güzin b-- aralık ayının başında Büyükçekmece Aydın Üniversitesi'ne implant için gittim. Bana damaklarımın çöktüğünü bir tarafın daha iyi bir tarafın daha kötü olduğunu söylediler sonra cerrah *** bey bas hekimiymiş oranın iki tarafa da koyulmasını söyledi 21 aralıkla işlem yapıldı ne bir Ağrı kesici ne antibiyotik ben eve geldikten sonra çok şiddetli ağrılar başladı nöbetçi eczaneden ilaç aldım.

06 Mart 2024 13:13

Ben Güzin b-- aralık ayının başında Büyükçekmece Aydın Üniversitesi'ne implant için gittim. Bana damaklarımın çöktüğünü bir tarafın daha iyi bir tarafın daha kötü olduğunu söylediler sonra cerrah *** bey bas hekimiymiş oranın iki tarafa da koyulmasını söyledi 21 aralıkla işlem yapıldı ne bir Ağrı kesici ne antibiyotik ben eve geldikten sonra çok şiddetli ağrılar başladı nöbetçi eczaneden ilaç aldım. Ertesi gün iş yerimde ki doktora söyledim hemen antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Aydın Üniversitesi'ne de mesaj atıp bir ilaç vermediklerini çok kötü olduğumu söyledim kusura bakmayın deyip yazdılar hemen için dediler ağrılarım gün geçtikçe çoğaldı. 3. Gün dayanayım Aydın Üniversitesi'ne gittim çok şiddetli ağrım var dedim doktor **** bey odasına bile almadan ağrılar olacak çok normal ameliyat oldunuz ilaçları kullanın dedi bakmadı bile bende döndüm geldim. 5 gün yine mesaj attım işlem yapılan hastaneye kötü olduğumu normal mı diye normal dediler ben dayanamayıp Çatalca da olan Çatalca diş polikliniğine gittim doktor muayene ettiğinde bütün dikişlerin attığını ağzımın çok kötü olduğunu söyledi doktor yüksek bir antibiyotik yazdı bu greftler işe yarar mı bilmem çıkmış hepsi dedi ertesi gün yine Aydın Üniversitesi'ne gittim doktor bir açıklama yapmadan dikti eve geri geldim. Ağrılar yine şiddetli çalışırken ağzıma et parçası geldi birkaç gün sonra arkadaşlarıma gösterdim bakın ne var diye dikişlerin açık olduğunu söylediler hemen yine Aydın Üniversitesi'ne gittim ağlatarak doktor gayet soğuk kanlılıkla tekrar dikti hiçbir açıklama yapmadan ben Çatalca da ki doktorlar da Allah razı olsun ilgilendiler kötü olursan gel dediler 2 günde bir pansuman yaptılar bakın bugün 29 Ocak ben hala iyileşmiş değilim kemik tedavisi görmem gerekiyormuş 6 aralıkta iade istedim yaptırmayacağımı doktora güvenim kalmadığını doktorun yüzüne dedim. 28 Ocak itibarı 71 600 TL ilk ödememin. 21.000 TL sini geri iade ettiler 50 bin tl yi yapılan işleme saydıklarını söylediler. Ben hala mağdur durumdayım. Ağzım çok kötü ve bu onların yanına kar kalmamalı. Dentaydın Paramı İade Etmeli

27 Şubat 2024 19:07

08 Mart 2024 15:41

İlk şikayetimin sabahı beni arayıp rica ile şikayetimi geri çekmemi söylediler paramı almam için ellerimden geleni yapacaklarını söyledi finans ı ile ilgili olan B*** hanım sonra dekan bey sizinle görüşecek dediler dedikleri nı yaptım şikayeti geri çektim vereceklerini düşündüm parayı oysa beni oyalamak ve şikayetimi geri çekmem içinmiş dekan bey benimle görüştü kendisinin yapabileceğini söyledi bir hafta süre verdi yaptırmazsam para konusuna bakacaklarını söyledi lütfen ben hala mağdurum ağzım çok kötü halde dekan bey bir hafta beklettikten sonra bana onarmayı kabul etmezsem param konusunda bir şey yapamayacaklarını söyledi 50 milyar bakın az bir para değil lütfen yardım edin

16 Mart 2024 04:34

Gelişme ekle diyorsunuz dentaydın Üniversitesi benim şikayetimi buradan paranızı vereceğiz diyerek geri çektirtti ve vermediler lütfen sesimi duyun  50 bin tl bakın ben 3 ay çok şiddetli ağrılar çektim ve ağzım da herhangi yapılan bir işlem kalmadı ben bu parayı ödemek durumundayım onlar da doktor hatası ve hastaya kötü muameleyle bu parayı alıyorlar

Yanlış Plak Ve Kötü Muamele: Diş Kliniğinde Yaşananlar

Ayşenur
29 Kasım 2024 14:27
Naciye sonuçtan memnun

Dentaydın Diş Kliniğinde Kötü Deneyim

02 Mart 2025 14:45
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Dentaydın Diş Hekimliği Hizmetleri Hakkında Şikayet

27 Mayıs 2024 15:52
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 11:45