11 Mayıs 2024 14:34

Merhaba, ben Neşe D******. Bir yıl önce Deniz Feneri'ne evraklarımla beraber mektup yazıp gönderdim. O zaman eşim cezaevindeydi. Deniz Feneri bana dönüş yaptığında eşim serbest kalmıştı, bu yüzden yardım kabul edilemedi. Tekrar iletişim üzerinden başvuru yaptığımda eşimin cezası yine gelmişti. Deniz Feneri dönüş yapana kadar eşim tekrar serbest kalmıştı ve ben durumu dürüstçe belirttim. Ancak eşim önceden madde bağımlısı olduğu için çevredeki iş güvenini kaybetti ve kimse iş vermiyor; yani çalışmıyor. Üç çocuğum var, ikisi okula gidiyor. Kızım skolyoz hastası ve korse kullanıyor. Fizik tedavi görmesi gerekiyor. Osmaniye Devlet Hastanesi'ne eşim çalışmadığı için yol parasını bulup götüremiyorum. Sizin yardıma ihtiyacı olanlara yardım ettiğinizi duydum. İki defa başvuru yaptım ancak kabul edilmedi. İsterseniz oturduğum evin resimlerini gönderebilirim. Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var, lütfen yardım talebimi tekrar gözden geçirir misiniz? Yenigün, zenginlere yardım ediyordunuz, fakat fakirlere yardım etmiyorsunuz. Bu yüzden sizden şikayetçiyim. Oturduğum evde ne bir mutfak var ne banyonun kapısı ve penceresi var; evde hiçbir eşyamız yok, çocuklarım yerde yatıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Yardım Başvurusu ve Müşteri Hizmetleri İletişim Problemleri

17 Mart 2025 10:55