Tekin sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kesinlikle Değişim İstiyorum

13 Mart 2024 14:05
12 Mart 2024 12:23

3 aylık DemirDöküm Nitromix kombim her ateş almada videonun 21. Saniyesinde ki gibi tak diye çok güçlü ve rahatsız edici bir sesle çalışıyor. İki sefer yetkili servis geldi, bu sesin normal olduğunu söyledi. Ben ısrarla bu sesin normal olamayacağını söyledim. Servis iki sefer gelişinde de kapağını açıp bazı yerlerini yağlayıp ayarlarını değiştirdiler. Bu ses normalse neden bu işlemleri yapıyorlar. Ben DemirDöküm' den malının arkasında durup değişim yapmalarını istiyorum.

13 Mart 2024 14:23 (Şikayetten 17 dakika sonra)
13 Mart 2024 14:35

Nitromix kombimi çok araştırıp, çok isteyerek DemirDöküm markasınında büyüklüğüne ve kalitesine güvenerek aldım. Bu sesten dolayı evde hepimizin psikolojisi bozuldu. Çocuklar ders çalışamıyor. Eminim ki DemirDöküm büyüklüğünü ve kalitesini gösterir sorunumu değişim yaparak çözer.

18 Mart 2024 14:35

Sorunumu çözmemekte ısrar ediyorlar. Ve kombideki sesin normal olduğunu söyleyip yalan söylüyorlar. Değişim yapmıyorsanız kombiyi alıp para iadesinde bulunun. 30000 TL. Lik kombiniz ailemin çocuklarımın sağlığından psikolojisinden daha mı değerli. Ders çalışamıyor çocuklar ya. Kızım Baba ben okuyamazsam bunun suçlusu DemirDöküm diyor. Bu sesten dolayı dersime odaklanamıyorum diyor

25 Mart 2024 10:39

P a t r o n k i m... Çözülmeyen sorunumla ilgili olarak DemirDöküm Genel Merkez Yönetimi tarafından 23/3/2024 tarihli servis randevusu oluşturuldu. Bende bu randevuyu servisten teyit ettirdim. Evet ayın 23' ünde servis randevunuz var gelmeden önce sizi ararız dediler. Bugün ayın 25' i oldu hala servisten haber yok. Evet patron kim.? Servis Genel merkezi takmıyor servis randevusuna gelmiyor. Merkezde sesini çıkartmıyor. Servis kombimdeki soruna arıza yok diyor. Genel merkezdekilerde buna Bölge müdürümüzde evinde aynı kombiyi kullanıyor. Kombinin çalışma şekli böyle deyip yalan söylüyorlar. Patron kim.?

25 Mart 2024 22:24

DemirDöküm kombisinin arkasında durdu. İstanbul Bölge Müdürü benimde evimde Türkiye ' nin en iyi. En sessiz kombisi nitromix var oda böyle ilk ateş almada çaaaaaat diye çalışıyor dedi ve değişime onay vermedi.

25 Mart 2024 22:37

Psikolojinizin bozulmasını istemiyorsanız, evinizde soğuk kış günlerinde sessiz, sakin bir şekilde çayınızı yudumlayarak TV de eşinizle birlikte film seyretmek istiyorsanız, verdiğiniz paranın hakkını almak istiyorsanız en önemliside geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sessiz, sakin, sıcak huzurlu bir ortamda ders çalışıp vatana millete hayırlı bir evlat olmasını istiyorsanız size püf noktasını söylüyorum. DemirDöküm nitromix kombi almayın. Yazmaya devam edeceğim beni takip edin. Ben yandım siz yanmayın. .

Garanti Kapsamındaki Kombimde Su Kaçırma Sorunu Çözülmedi

15 Nisan 19:11
Dogan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni DemirDöküm Nitromix P24 Kombide Yüksek Ses Ve Ürün Değişimi Reddi

12 Nisan 22:09
yeni-demirdokum-nitromix-p24-kombide-yuksek-ses-ve-urun-degisimi-reddi-1.pdf
Akif sonuçtan hiç memnun değil

İlk Gün Arızalı Kombi İçin 4 Bin TL Montaj Ücretinin İadesi

08 Nisan 12:30
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Kombiden Su Sızdırıyor, Servis Randevusu Çok Gecikti

04 Ekim 2025 19:54