Aslı sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm DT 4 Termosifon

DemirDöküm DT 4 Termosifon
18 Mayıs 2024 11:28

Merhaba, İlkini 31 Aralık 2018 yılında aldığımız ve evin tadilatının bitiminde, yani 2019 Nisan ayında servise monte ettirdiğimiz DemirDöküm marka termosifon, 2021 yılında, 3 yıllık garanti süresinin 1 ay sonrasında arızalanmıştır. Farklı bir markaya yönelmek yerine, aynı marka ve modelin 50 litrelik olanından tekrar satın alarak servise monte ettirdik. Ancak, 3 yıl dolmadan, bu sabah kalktığımızda termosifonun yine arızalandığını fark ettik. Dün hiç kimse banyoyu kullanmadı, zaten evde iki kişiyiz ve cihaz hep aynı ısıda durur. Ne yapacağız, 3 yılda bir yeni ürün mü alacağız? Bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimizi ifade ediyor ve hakkımızı yasal yollarla aramayı düşündüğümüzü belirtmek istiyoruz. Aynı ürünü iki kez satın aldık ve her iki seferinde de aynı sorunla karşılaşmamız kabul edilebilir değil.

20 Mayıs 2024 07:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
Aslı
Aslı
20 Mayıs 2024 20:14

Merhaba, Evet aradılar ve servis yönlendirebileceklerini (ücretli) eğer sorun üretimle veya cihazla alakalıysa garantiden yararlanabileceğimizi ama kireç ve elektrikle alakalı bir durumsa (ki biz anlamıyoruz servis ne diyecek ki zaten bilmiyorum) yapacak bir şey olmadığını belirttiler. Evde regülatör var elektrikle alakalı olamaz, Ankara'nın merkezinde oturuyoruz, kireç sorunuysa koca Çankaya ilçesindeki DemirDöküm termosifonların 2 yıl ömrü olacağını düşünelim o zaman. Aradıkları için teşekkür ederim ancak hiç 5 yılda 2 kere ürünümüzü almışlar ikisi de mi kullanıcı hatası demelerini ve en azından ücretsiz servis yönlendirmelerini beklerdim. Çöp!

Damla sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 13:51

06 Şubat 2024 19:24

05 Şubat 2024 09:22
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Termosifon Kazandan Su Akıtıyor.

07 Şubat 2024 09:59