28 Ağustos 2024 18:194.309

Yaklaşık 2 yıldır DemirDöküm Atron model kombi kullanıyorum. 23.08.2024 tarihinde kombide F14 hatası aldım. Destek birimini aradığımda sensör arızası olduğunu ve yetkili servisi göndereceklerini söylediler. Üstünden altı gün geçti. Servis bir türlü gelemedi. Her gün aradığımda tabiri caizse şerbet verip kapatıyorlar telefonu. Durumumun acil olduğunu ilettiklerini söyleyip durdular sürekli. Bu zaman zarfında servisle güç bela birkaç kez telefonda görüşebildim. Servisle her görüşmemde gün içinde geleceklerini söylediler. Sonuç olarak hala evime servis gelmedi.

28 Ağustos 2024 18:34 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyimi Yönetimi

Ahmet
10 Eylül 2024 14:10

23.08.2024 tarihinde arızalanan kombi 10.09.2024 tarihinde tamir edildi. Bunu tavsiye olarak okuyan birileri varsa dikkate almalıdır. 19. Günde yapıldı sadece bir parçası değişti takdir sizin

3 Eylül 2025 13:41

Ahmet bey peki sorun nedir bende de aynı problem varda neyen dolayı kombi arıza veriyor

DemirDöküm Gönderdiği Yetkili Servisin Aldığı Ücreti Açıklayamıyor.

17 Kasım 2023 19:087.180

"Genel Müdürlük ve Müşteri Hizmetlerinin konuya olan ilgisi ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederim."

2 Yorum

Garanti Sonrası DemirDöküm Kombide Yüksek Maliyetli Kart Arızası Mağduriyeti

18 Haziran 2025 12:023.387

2022 Yılının nisan ayında yeni yapılan binaya taşındım. Binada kombi markası olarak DemirDöküm firmasının Atron modeli t...

Tümünü Gör
DemirDöküm Ademix Kombinin  Patlayacak Gibi Ses Çıkarması Ve İlgisizlik!

DemirDöküm AdemixKombinin  Patlayacak Gibi Ses Çıkarması Ve İlgisizlik!

Göktuğ
DemirDöküm Klima Servis Hizmeti Ve Çözümsüzlük

DemirDöküm KlimaServis Hizmeti Ve Çözümsüzlük

Ceren
DemirDöküm Klima Montajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

DemirDöküm KlimaMontajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

Efecan