Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Deerma Süpürge Servis Sorunu Ve Yüksek Ücret Talebi

Yunus
30 Kasım 2024 20:37

A101'den almış olduğum Deerma VC25 marka dikey süpürge zaman zaman düşmeden dolayı tutacak kısmı kırıldı. 2 yıl dolmamasına rağmen garanti kapsamına girmez düşüncesi ile Japon yapıştırıcı vs ile yapıştırıp kullandım. Daha sonra batarya şarj etmiyor Deermaturkiye.com müşteri/servis hizmetlerini aradım. Bana ürünü ücretsiz kargo kodu ile MNG Kargo gönderebilmem için bir kod verdiler ve ürünü servise göndermem gerektiğini söylediler. Ben de ürünü söyledikleri gibi kargo ile gönderdim. Ertesi gün vtm Garanti Teknik tarafından arandım. Süpürgenin bataryasının bittiği değişim gerektiğini söylediler, bende kaç tanesi bitmiş acaba dedim set olarak değişimi gerektiği, bunun için 2100 TL ücret talep edildiğini söylediler. Ben de ücreti çok bularak geri gönderin dedim. Bu defa 450 TL kargo ücreti talep ettiler. Madem Türkiye de satış yapıyorsunuz, niye servis noktası yaygın değil, servis olsaydı götürür buna göre bir çözüm arardım yapılmayan ürüne keyfi kargo talep edilmesi saçma. Ürünü internetten baktım açılmamış kutusunda ikinci el olarak 2000 TL altına satılıyor. 2100 niye batarya değişimi için vereyim, evde duruyordu. Biraz da vtm Garantide dursun bakalım ne olacak. Deerma firmasından bu deneyimi yaşadım ve maalesef memnun kalmadım. Bu tecrübemi başkalarıyla paylaşarak onları bilgilendirmeyi ve tavsiye etmemeyi uygun buluyorum.

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
26 Mart 2024 19:24

Ümit
29 Mart 2024 15:50
Deerma Vc25 Kablosuz Süpürge Pişman Etti

Ozlem
28 Eylül 2023 13:08
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
07 Kasım 2023 16:45
Deerma VC25 21.6 Volt Kablosuz Dikey Süpürge Arızalanıyor
Tc Inci sonuçtan hiç memnun değil

Tc Inci
29 Ekim 2024 15:30