Yanıltıcı Mesaj Ve Haksız Talep

18 Aralık 2024 13:23

S** Hukuk Uzlaşma adlı numaradan "Sayın: Adım Soyadım, uzlaşma dosyanızın tahkim merkezimize ulaşmıştır mağdur olmamak için gün içinde iletişime geçiniz. 02162060548" şeklinde bir mesaj aldım. 23,000 TL para istediler davanın kapanması için. Önemli duyuru! Tarafıma böyle bir mesaj geldi. E-devlet ve UYAP üzerinden yaptığım kontrolde böyle bir cezaya ait bir kaydın olmadığını gördüm. Bu numara, site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum.

Ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım, onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajı kabul etmiyorum. Dolandırıcı olduklarını düşünüyorum. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İlgili makamlara bilgi olması adına buradan şikayetimi iletiyorum.

Emrah
Emrah

Merhaba Hüseyin bey maalesef benzer bir durumla bende karşılaştım ve sizin gibi düşünüyorum sadece numaralar ve isimler farklı konuyla ilgili bir gelişme yaşandı mı onu merak ettim

Hüseyin
Hüseyin