Nil sonuçtan hiç memnun değil

Datça Murat Çiftliği Asla Ulaşılamıyor

08 Ocak 2024 13:18

Datça Murat Çiftliği'ne akşam 18.30'da mail, SMS ve DM gönderdim. Ertesi gün olan sipariş tarihini güncellemek istedim. Bakın, diğer sitelerde kişilerle muhatap olmak zorunda kalmadan manuel olarak tarihi önceki gün 22.00'a kadar güncelleme şansınız var. Ancak bu firma, 18.30'da bile ulaşamayacağınız bir konumda. Saat 12.00'de bana dönmüşler. Uyanıp mesajı o zaman görmüşler demek ki. Sizin hiç mi ekibiniz yok? Akşam mail kontrol etmez misiniz? 18.30 çok geç bir saat değil! Sizden istediğimiz hizmeti alamıyoruz. Allah korusun, size işimiz düştüğü güne! Utanç verici.

08 Ocak 2024 19:15

Aksam 6 buçuktan ertesi gün 11.45e kadar yanıt vermediler. Saat 19da teslim edecekleri sözünü verip ger zaman geç gelen firmanın 16da eve gelesi tuttu :) kendi iletisimsizliklerine tüy diktiler istedikleri zaman getirdiler ve çözüm üretmediler Allah'tan evde biri vardı da iptal edilecek siparişin parasını ödemek zorunda kalmadık.

09 Ocak 2024 03:00

Ergen bir hareketle engellemişler hayatımda bu kadar değişik bir firma görmedim. İnsan yerine koymuyorlar

İşil
İşil

Herkes firmaların mesai saatleri içinde çalıştığını biliyor. Köle mi size 7 /24 hizmet etsin. Sınırsız yaşamışsınız sanırım hayatinizi.:) görgüsüzlük başka bir şey değil.

Merve sonuçtan çok memnun

27 Ocak 2024 17:30
"Firma aynı gün içerisinde dönüş yaparak sorunu çözmüştür. Teşekkürler"
Datça Murat Çiftliği Gönderilmeyen Ürünün Ücret İadesini Yapmıyor
Melis sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 12:23