Şahin sonuçtan çok memnun

DASK Ödeme Gerçekleştirildi Diyor Ancak Ödeme Yapılmadı?

DASK Ödeme Gerçekleştirildi Diyor Ancak Ödeme Yapılmadı?
10 Haziran 2023 22:12
Şahin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, E-devlet üzerinden kaynaklanan bir yanlışlık olduğunu dolayısıyla "ödeme yapıldı" olarak göründüğünü ve 5 iş günü içinde ödemenin hesaba geçeceği bilgisini verdiler. 125'i ve VakıfBank'ı sürekli aradım ve tazminatımı yatırdılar.teşekkürler”

Depremden dolayı evimizde oluşan hasarlar için başvuru yaptık.

Exper geldi 2-3 dakika içinde resimler çekti; asıl problem olan çatlak, sıva dökükleri ve duvar kağıdı hasarlarını göstermemize rağmen bakmayıp yeter deyip gitti. (? )

Zaten eve Exper getirene kadar oldukça uğraştığım, yorulduğum DASK ile bugün e-devleti kontrol ettiğimde "ödeme gerçekleştirildi." yazısı ile karşılaştım. Ancak tarafıma herhangi bir ödeme yapılmadı. DASK'tan şikayetçiyim. Bu sürecin hak ve hukuka uygun şekilde sonuçlanması istiyorum.

Hasar Dosya No: 2300060744

Gökhan
11 Ekim 2023 16:11

Kerim
30 Eylül 2023 18:12
DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) Hasar Kaydı Dosyamın Kapatılması Konusunda Yaşadığım Sorunlar