18 Aralık 2023 14:461.663

DASK Eksperi bina dış-iç boya tadilat hasarlarını yazmadan gitmiş. Duşakabin hasarını yazmıyor. Baştan savma eksperler gönderilmesin DASK itirazımı yaptım. Hasar dosya numaram 2300602008 acil bakılıp halledilsin. Olumsuz olursa yasal yollara başvurup avukatım aracılığıyla fazlasıyla alırım hasar bedelini böyle işgüzarlık olmaz.

Emre
6 Ocak 2024 11:43

Bir hafta kadar önce itirazım olumsuz cevaplanmış DASK tarafından yapacağım işlemler sırasıyla 1- Tekrar DASK ekspertiz raporu itiraz 2-seddk şikayet 3-CİMER şikayet 4- Sigorta tahkim komisyonuna başvuru 5- Hakem Heyeti başvuru 6- Dava öncesi uzlaşma görüşmesi 7- Dava açarak fazlasıyla avukat ücretini kendilerine ödeterek tazminatı almak. Bakalım ne zaman dirençleri bitecek. 😉

Emre
4 Mart 2024 23:52

Son durum mail attım infodask olumlu cevap geldi itirazıma yeniden eksper ataması oldu. Eksper yeni geldi şu an incelemede beklemedeyiz.

Yorumlar(6)

2 Ekim 2025 09:43

Merhabalar. Bizim evimize de eksper geldi. Benim odamdaki kocaman çatlağı inceledi, balkonumuzda da kocaman çatlak olmasına rağmen "Su borusu var." dedi (Su borusu yok balkonda.) Buna binaen 10 bin lira ödeme verdi ve sınırın altında kalmasından kaynaklı dosya kapandı. Siz ilk adımda nasıl itiraz ettiniz, anlatabilir misiniz?

12 Haziran 2025 20:32

Sizin ilgili talebiniz neydi ve tutar ne miktarda değişti acaba? Kendi durumumuz için söylüyorum binamızda kalmamız artık can güvenliğimizi tehlikeye atar duruma gelmiştir ve insan bunu gözle görünce bile anlar ancak 6000TL akıl alır gibi bir tutar değil. Kendilerine itiraz maili gönderdim beklediğim dönüş olmadığı takdirde resmi mercilere itiraz dilekçemi ileteceğim. Ayrıca hızlı dönüşünüz için teşekkürler.

12 Haziran 2025 20:19

Emre Bey Selam! Benzer bir durumla karşılaştık, sizlerin süreci nasıl ilerledi acaba? Ne yapmamızı tavsiye edersiniz. Binamız 23 Nisan depreminde hasar aldı kolonlarında patlaklar mevcut ancak DASK ödemesi sadece 6000TL oldu.

DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) Hasar Dosyası Açtım Ama Eksper Gönderilmedi!

18 Temmuz 2023 19:113.617

Konutumla ilgili 6 Şubat depreminden sonra 26.04.2023 tarihinde 230049*** no. İle hasar dosyası oluşturdum. Eksper atana...

DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) Deprem Mağduriyetim Giderilmiyor

3 Ağustos 2023 01:20207

DASK'tan şikayetçiyim. Mahkemeye vereceğim 64412192 numaralı poliçemiz için 2300214143 numaralı hasar dosya sı 19/02/202...

1 Destek

DASK Eksperlerinin Keyfi Uygulamaları Mağdur Ediyor

9 Ocak 2025 17:325.262

DASK eksperleri kafalarına göre takılıyor. Bizim evde yaptığı incelemede hasar görmemiş ki, aynı blokta çok değişik mikt...

Deprem Hasarı İlgisizliği

Deprem Hasarıİlgisizliği

Ömer
DASK Konut Sigortası Hizmet Talebi!

DASK KonutSigortası Hizmet Talebi!

Binnaz