Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Dap Yapı İnşaat Yeni Levent Projesinde Sözleşmeye Uymuyor

21 Mayıs 2023 03:22

Emlak Konut ismine ve garantörlüğüne güvenerek DAP yeni Levent projesinden 3 arkadaş bahçe katı ev aldık. 6 ay sonra satış ofisi aradı 2. Etap satışlarımız başladı. Sizleri de bekliyoruz diye. Bizde inşaat gidişatını görmek için Dap Yapı İnşaat satış ofisine uğradık.

Gittiğimizde şok olduk. Sözleşmemiz olmasına rağmen bizim bahçe katlarını 1. Kat yapmışlar projede değişiklik yapıyorlar. Bize haber vermiyorlar. Üst kata kat sayısınını artırmalarını anlarız fakat bunlar bahçe katına kaçak kat yapmışlar. Bahçe tahsis ücretini alıyorlar. Verdikleri katta bahçe olmadığı için para iadesi de yapmıyorlar.

Proje bitmediği için mahkeme yolu da kapalı yani kısaca paranızla rezil oluyorsunuz. Ben bunu yapanları artık Allah'a havale ediyorum. Kul hakkı yiyorsun z** y*** bende bunu sana helal etmiyorum. Memlekette güvene bileceğimiz kurum kalmadı.

Emlak Konut neyin garantörü bunu bir türlü anlamadım. Garantör olduğu projede sorun var hiç kimsenin umurlarında bile değil. Dap Yapı İnşaat ve Emlak Konut bizi top gibi çevirip duruyor. Dap Yapı İnşaat ve Emlak Konut bizim için bitmiştir. Yasal haklarımız için projenin bitmesini beklemekten başka yapacak bir şeyimiz kalmadı. En son bakan Murat Kurum beye şikayet edeceğiz.

22 Ekim 2023 00:42
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Dap Yapı İnşaat İle Yaşadığım Sorunlar!

12 Temmuz 2023 19:15

14 Eylül 2023 23:55
Başak sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 23:10