Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Online Siteden Alınan Ürün ve Süreç

Daikin Online Siteden Alınan Ürün ve Süreç
Berkan
07 Ağustos 2023 09:47

13.07.2023 tarihinde Daikin online sitesi üzerinden Emura 12.000 BTU'luk modeli satın aldım, Daikin kalitesini bilmeyen yoktur ama aldığıma alacağıma bin pişman ettiler, satın alana kadar her şey harika ya sonrasında ki süreç müşteri hizmetleri / sevk birimi / e-ticaret birimi süreç yönetimi gördüğüm en kötüsü, arkadaşlar klima bugün itibari ile sadece dış ünitesi elimde ve iç ünitesini alamadım, defalarca görüştüm akabinde mail attım hiçbir şey değişmedi, en etkili yöntem Tüketici Hakları'na şikayet ettim dış ünite o şekilde geldi, müşteri hizmetleri sadece talep oluşturabiliyor sonrasında ne mi oluyor. Kimse size dönmüyor, arıyorsunuz diyorlar ki talep yok, iptal oluşturuyorsunuz ürün geliyor, en komiği de ne mi sizi üründen memnun musunuz diye değerlendirme için arıyorlar bir de puan istiyorlar, hele bir de servis kısmı var, online site için tek bir servis, onunda Google yorumlarını okuyunca şoka giriyorsunuz.

07 Ağustos 2023 11:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

31 Ağustos 2024 23:19
Daikin Klima Siparişi Ve Montaj Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Daikin Klima Siparişi Ve Montaj Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Alp sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 22:37
Daikin Klima Elime Ulaşmadı.

Firat
13 Temmuz 2023 15:11
Daikin Klima Zamanında Teslim Edilmedi.

Kübra
20 Temmuz 2024 19:16
Daikin 5 Haftadır Montaj Yapmıyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 13:48
Daikin Kategorileri