Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Alın Çaresiz Kalın

Daikin Alın Çaresiz Kalın
15 Nisan 2024 12:17

2023 yılının Ağustos ayında Daikin marka klima satın aldım. Montaj sırasında, cihazın dış ünitesini pencere altına monte etmelerini talep ettim. Ancak bunun mümkün olmadığını ifade ettiler. Bunun üzerine, evin küçük ve kapalı olan tek balkonuna montaj yapılmasına izin verdim. Ancak montaj sonrası hem ses hem de görüntü açısından hoş olmayan bir durum ortaya çıktı. Üç ay önce karşı komşum ve üst kattaki daire sahibi de klima taktırdı ve bana mümkün olmadığını söyledikleri yere montaj yapmışlar. Durumu servise anlattığımda, istediğim yere montaj yapabileceklerini ancak bunun için ücret talep edeceklerini söylediler. Daikin merkezini arayarak durumu izah etmeme rağmen, sorunuma çözüm bulunamadı ve hata yapmış olmalarına rağmen ücret talep ettiler. Bu kadar kötü bir hizmetle karşılaşmadığımı belirtmek isterim. Montajı gerçekleştiren kişiye bahşiş bile vermiştim. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

15 Nisan 2024 13:09 (Şikayetten 52 dakika sonra)

15 Nisan 2024 13:33
daikin-alin-caresiz-kalin-1.jpg

Evet az önce dönüş yapıldı kendi hatanızı belirli bir ücret karşılığı çözmek istemeniz gerçekten rahatsız edici sizden yardımcı olmanızı istemiyorum yaptığınız hatayı düzeltin yazıklar olsun hem montajı yapan kişiye ve Daikin a hakkımı helal etmiyorum bir daha aman uzak dursun iki tane Mitsubishi aldım servis bekliyorum

15 Nisan 2024 13:54

Ayrıca merkeze kadar aradım kendi hatanızı düzeltmeyecekseniz neden arayıp aynı boş muhabbet yapıyorsunuz uzak durun yeter

Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
19 Aralık 2024 14:19
"Daikin müşteri temsilcisi Leyla Hanım 26.12.2024 tarihinde beni arayarak ürün ile ilgili değişim talebimi kabul edildiğine dair bilgi verdi, yeni ürünün 7-10 gün arasında bana teslim edileceğini söyledi, Leyla hanımın ilgi ve alakası için teşekkür ederim."

Deniz
24 Temmuz 2024 13:44
Daikin Klima Çalışmıyor, Servis Ve Montaj Yetersizliği
İbra sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Sensira Klima Çok Gürültülü Çalışıyor!

İbra
25 Haziran 2024 12:24
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Manisa -emka İklimlendirme Servisi Şikayet

08 Temmuz 2024 15:09