D Smart Yayın Bozukluğu

Serkaneylem
30 Haziran 2024 21:33

D-Smart abonesi kullanıcısıyım. Yıllardır, lakin son bir aydır yayınlarda bozulmalar mevcut. Bozuk CD gibi yayın karışıyor. Servis çağırdım, çanak anten ayarına baktı, iyi dedi. Kabloya baktı, sağlam dedi. LNB'ye baktı, sağlam dedi. D-Fix modülü değiştirdim, 140 TL para verdim. Değişim için maalesef gene düzelmedi. Yayınlar bozuluyor. Kaç sefer müşteri hizmetleriyle görüştüm, WhatsApp üzerinden yazıştık, onu yaptık, bunu yaptık dediler, gene düzelmedi. D-Fix'i çıkardığım zaman hiçbir sıkıntı yok yayınlarda ama taktığım zaman bozuluyor. Bir çözüm bulamadılar. Sözleşmem bitince iptal ettireceğim artık. Not: Bütün kanallarda yapıyor.

02 Temmuz 2024 11:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Serkan Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda sistem üzerinden gerekli kontrolleri gerçekleştirdim. TV cihazınızın 01.07.2024 tarihinde değiştirildiğini görüntülemekteyim. Aksaklığın devamı halinde bizimle iletişime geçmenizi önemle rica ederim. Sevgiler, D-Smart

Serkaneylem
02 Temmuz 2024 11:16

Deneme yanılma yöntemi ile cihaz değiştiriyoruz destek hattınız çok kotu hele WhatsApp hattınız daha kötü bir cevap vermeleri 20 dakikayı buluyor

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
10 Aralık 2024 20:49
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart'ta Sinyal Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Fatih
08 Temmuz 13:33
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
04 Eylül 2024 16:10
D-Smart Kurulum Ve Hizmet Sorunları
D-Smart Kurulum Ve Hizmet Sorunları
Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
19 Eylül 2024 23:56
DSmart Sinyal Yok Hatası
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

DSmart Ve Hüsran

Yüksel