ÇYDD Çagdaş Yaşam Derneği

ÇYDD Çagdaş Yaşam Derneği
Ayhan
28 Eylül 2024 01:54

R**** u***
27/09/2024 tarihinde Çağdaş yaşamı destekleme derneği'nin para desteğine başvurdum ve benden ismimi, doğum tarihimi, t. C. Kimlik no mu, ibanımı istediler. Başvurusu yaptığım vakıf tarafından farklı bir gün WhatsApp ® ® ® 'tan bana ulaşıldı. Hesabıma 105 TL gönderdiler ve onlara 100 TL geri göndermemi istediler. Verdikleri 'Papara elektronik para anonim şirketi' isimli IBAN'a 100 TL gönderdim. Buradaki şikayetleri okuduktan sonra şüpheli olabileceğini düşündüm ve engelledim ve bana tekrar başka bir numaradan yazıp adıma işlem başlatacağını söylemesine rağmen o numarayı da engelledim. Kimlik bilgilerim, yüzüm, adıma ve şahsıma ait yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil. 27 Eylül 2024'den itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini ve yasa dışı işleri kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma herhangi bir hesap açılmasına izin vermiyorum. Açıldıysa hesabın derhal kapatılmasını talep ediyorum

Yanıltıcı Burs Başvurusu Ve Kimlik Bilgilerinin Korunması

Elif