27 Temmuz 2024 18:08

15.07.2023 tarihinde Bursa Fomara şubesindeki Çarşı İstanbul mağazasından CVS marka vantilatör aldık. Kurulum için açtığımızda alt kısmında çatlak ve çizikler vardı. Mağaza ile görüştük, götürüp incelemek istediler. Çok uzak olduğu ve çalıştığımız için götüremedik. Kullandıktan bir süre sonra vantilatörün kafası aşağıya doğru düşüp dönmemeye başladı. Bursa'daki CVS servisi olan Elif Teknik firmasına ulaşmaya çalıştık. Telefonları açan olmadı. Havalar soğuduğu için vantilatörü kaldırdık. Bu hafta servise, merkez şubeyi arayarak ulaştık ve servise bıraktık. Sağa sola dönmediğini ve kafasının aşağıya düştüğünü belirttik. Ertesi gün hazır diye aradılar ve 50 TL ücret istediler. Garantisi olduğu halde tamam dedik. Almaya gittiğimizde dükkan kapalıydı. Aradık, başka bir dükkana bıraktıklarını söylediler. Müşterinin ürününü başka bir yere bırakmak nasıl bir sorumsuzluktur! Zaten harabe gibi bir yerde, teknik servis denmeyecek bir yer. Ürünü bugün aldık. Evde çalıştırdık, sağa sola dönmüyor. Aradım, siz böyle bir şikayet belirtmediniz diye ısrar edip tekrar getirin dediler. Böyle saçma bir çalışma sistemi görmedim. İnsanları oyalayıp garantisi olan üründen tekrar tekrar ücret talep ediyorlar. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

Güven sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:36
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 15:41

Nurgül sonuçtan çok memnun

Nurgül
24 Temmuz 2023 03:30
Raks Tavan Vantilatör U Çok Isınıyor
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
20 Haziran 2024 17:33