Curseforge.com Minecraft Modu Hesaplarımızı Ele Geçirerek E-posta Değiştirdi


Curseforge üzerinden indirdiğim “Yaoyao Playtime” adlı Minecraft Bedrock korku modunu arkadaşım ile birlikte oynadıktan çok kısa süre sonra hem benim hem de arkadaşlarımın hesapları ele geçirildi. Ben Android cihazımdan, arkadaşım ise bilgisayarından bu modu kurup oynuyordu.
Modu kurup birkaç saat geçmeden Minecraft hesabıma bağlı e-posta adresimin değiştirildiğini ve kapatıldığını fark ettim. Ardından oyuna tekrar girdiğimde daha önceki karakterlerimin ve hesap içeriklerimin kaybolduğunu gördüm. Artık kendi hesabımla normal şekilde Minecraft oynayamıyor, hesabımı geri alamıyorum.
Bu modun güvenli olmadığına ve hesap güvenliğimizi tehlikeye attığına inanıyorum. Curseforge’un bu modla ilgili gerekli incelemeyi yapmasını, zararlıysa yayından kaldırmasını ve hesabımı geri alabilmem için tarafıma destek sağlamasını talep ediyorum. Ayrıca yaşadığım mağduriyetin giderilmesi ve benzer sorunların başka kullanıcılara yaşatılmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istiyorum.




