Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hsg Var Ama Çeken Yok!

19 Ocak 2024 17:15

Yaklaşık 3 ay önce Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi bölümünde muayene oldum. Doktorum, HSG çekilmesi gerektiğini belirtti. Kendisi HSG çekimi yapmadığını, ancak diğer doktorların yardımcı olabileceğini söyleyerek farklı doktorlara yönlendirdi. Ben de diğer kadın doğum uzmanı doktorlarla görüşerek gerekli tetkiklerin yapılmasını talep ettim. Fakat kadın doğum bölümündeki hiçbir doktor, HSG çekimi yapmadıklarını belirterek hastanede bu hizmetin olduğunu ama kimin, ne şekilde, nerede çektiğini bilmediklerini söylediler. Hatta Devlet Hastanesi'nde çekildiğini, oraya gidebileceğimi söyleyerek yönlendirme yaptılar. Bu duyarsız tutumdan dolayı tedavim yarım kaldı ve hala sonuç almış değilim. Bu durumu sizlerle birlikte gerekli tüm yetkili mercilere bildireceğimi ve mağduriyetimin giderilmesi hususunda gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 14:50
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Riskli Gebelikte Umursamaz Ve Azarlayıcı Muamele

06 Kasım 2024 01:00
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Yanlış Teşhis Ve Tedavi Sonrası Maddi Ve Manevi Zorluklar

29 Eylül 2024 11:18

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Bugün 00:55 Saatinde Doğum Acilde Bulunan 2 Kadından Şikayetçiyim

14 Mayıs 2024 03:33
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Devlet Hastanesinde Yetersiz Tedavi Ve Bilgi Eksikliği

25 Mart 2025 15:33