crypto.com Yatırımım Ve İletişim Sorunları

crypto.com Yatırımım Ve İletişim Sorunları
20 Mart 2024 19:50

Meşhur Sarp James adlı kişinin Instagram sayfasından etkilenerek kripto para sayfasına para yatırdım. Daha sonra para çekmek istediğimde benden 11.100 lira hesap aktivasyon ücreti istendi. Biraz araştırma yaptığımda, bu ücreti yatırınca başka bir bahane ile 49.000 lira daha talep edildiğini ve bu ödemenin ardından müşterilerle iletişimin kesildiğini öğrendim. Ben de durumu hafife alarak işi şakaya vurdum. Şu anda hesabımda 125.129.000.000 TL gözüküyor. Birkaç hafta içinde Elon Musk'ı geçerim gibi geliyor. Ne diyebilirim ki şimdi...

Ümit
21 Mart 2024 12:50

Site ismi moneykripto. Kriptocom değil.

Ümit
21 Mart 2024 22:29

4.035.201.577.252,40 ₺ şu anki kazancim. Tek sıkıntı cekememem. Yardim edene yarısını vereceğim

Onur

Hocam bunlar tek bir merkezden yürütüyorlar bence bu dolandırıcılık işlerini." Halka arz tavan", " güncel durum", " kripto Türkiye", @defnecingirr, @aykutkurtgoz hesapları hep aynı kişiler... Aynı emojiler, textler, laflar. Web sayfası zırt pırt değişiyor.www.latescrypto.com, sonra WWW, orioscrypto.com, haftaya ne olur bakalım. Telegram hesaplarında yorum yaptırmıyorlar, emojiler bile sınırlı. Hepsi olumlu... Paylaşılan banka transfer dekontları sahte... Kimse buradan para kazanamaz.

Bekir

Bende yatırdım ve aynı olayı yaşadım benden cüzdan aktivasyon u için 11100 lira parayı da yatır dediler ben yaptırmadım Money kripto

07 Ağustos 2024 22:53

30 Temmuz 2024 01:39