Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Crypto.com Nft Hediyesinin Verilmemesi

Abdullah
08 Nisan 2023 12:31

Crypto.‌com’un Türkiye’deki iştiraki Foris Dax TR Teknoloji a. Ş. Ortaklığı gerçekleşince 18 Kasım 2022 tarihinde bir mail aldım. 25 Kasım 2022 tarihinde ekranların otomatik olarak beni kyc ekranına yönlendireceğini kyc'yi tamamladığım takdirde kullanım gerçekleştirebileceğimi ve bu kyc neticesinde 250 TL'lik işlem hacmine 250 TL hediye edileceği ve ayrıca “Early Adopter nft” hediye edileceği tarafıma beyan edilmiştir. Gerekli işlemleri gerçekleştirdikten sonra sanırım Şubat ortalarında 250 TL hacmime hediye 250 TL cro olarak cüzdanıma yatırıldı. Bunun için teşekkürler.
Ama nft hediyesini cüzdanıma gönderilmedi. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede bu hediyeye şaşırmış gibi mailin ekran görüntüsünü istediler. 2 aydır nft hediyesinin verilmesini bekliyorum. Ekipler ilgileniyormuş :) Sırf inadımdan uğraşıyorum artık ara ara yazıyorum, yazıp sormama gerek olmadığını, ekipleri sorunu çözünce biz size haber vereceğiz dediler. Ama dediğim gibi 2 aydır bekliyorum. Ben bu neticede sizin platformunuzdan işlem yapar mıyım? Size hacim kazandırır mıyım? Bir an önce hediyemin tarafıma gönderilmesini istiyorum. Nft değeri önemli değil. Floor price 25 cent bile olabilir. Sözünüzde durun.

Enver sonuçtan çok memnun

crypto.com Sahte Yatırım Teklifi ve Para Çekme İmkansızlığı

07 Ocak 14:45
cryptocom-sahte-yatirim-teklifi-ve-para-cekme-imkansizligi-6.jpg
cryptocom-sahte-yatirim-teklifi-ve-para-cekme-imkansizligi-5.jpg
cryptocom-sahte-yatirim-teklifi-ve-para-cekme-imkansizligi-4.jpg
Botan sonuçtan hiç memnun değil

Crypto.com'da Hesap Kapatma Ve Para İadesi Sorunu

08 Şubat 2025 10:53
Crypto.com'da Hesap Kapatma Ve Para İadesi Sorunu

Hesabım Bloke Edildi, Coinlerime Erişemiyorum

29 Ağustos 2025 21:16
hesabim-bloke-edildi-coinlerime-erisemiyorum-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Crypto.com Hesabım Kapatıldı Varlıklarıma Erişemiyorum

28 Ağustos 2025 13:57