Muhammet sonucu yetersiz buldu

Corelli Bisiklet Katlanabilir Elektrikli Bisiklet Çok Çektim

Corelli Bisiklet Katlanabilir Elektrikli Bisiklet Çok Çektim
18 Kasım 2023 18:41

Corelli elektrikli bisiklet aldım 6 ay önce katlanabilir. Keşke almaz olaydım psikolojim bozuldu daha ilk ayda yere dayama ayaklığı eğildi talepte bulundum 3 ay sonra geldi arka tekerdeki motordan ses geliyordu. Servise götürdüm 35 gün oldu hala yapılmadı.

18 Kasım 2023 18:40

Corelli elektrikli bisiklet aldım mayıs 5 de keşke almasaydım Antidepresan kullanmaya başladım. Bir ay sonra yere koyma ayaklığı eğildi haziran da talep de bulundum ağustos ayında sayısız aramadan sonra geldi ağustos ayında motor dan ses gelmeye başladı servise götürdüm 35 günü geçti hala gelmedi aman diyorum bu markadan u zak du run.

27 Kasım 2023 10:46 (Şikayetten 8 gün sonra)
Muhammet
30 Kasım 2023 15:14

Bisikletim 14 Ekim den beri servis de Samsun da bisikletimin arka teker motorundan ses geliyor diye vermiştim servise lakin servis tekeri fabrikaya yolladı geldi yapılmamış tekrar yollandı ama gelmedi bu zamana kadar servis beni hiç aramadı bilgilendirme yapmadı. Garanti kapsamında 45 günü geçmiş tamir süresinde benim bisikletim i ya yenisini yollayın ya da parasını verin yeter çektiğim ızdırap paramla psikolojim bozuldu. Servis benim yaşadığım yere 35 km. Sizden ricam sorunumu kısa zamanda çözün. Ben işe gidip gelmek için aldım bisikleti bisikletim servis de olduğu için ben her gün dolmuşa para veriyorum.

07 Aralık 2023 11:21

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Corelli Elektrikli Bisikletim Kısa Sürede Kullanılamaz Hale Geldi

30 Nisan 21:41
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 13:44
Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2023 15:05
"Biraz geç olsa da sıkıntımızın giderildiği için teşekkür ederim ilgi alakasından dolay ismini hatırlayamadığım müşteri temsilcisine ayrıca teşekkür ederim"

Corelli Elektrikli Bisiklet Servisi Mağduriyetimizi Görmezden Geliyor

31 Temmuz 22:40
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Bisikletin Şarjı Hızla Tükeniyor, Müşteri Hizmeti Yanıt Vermiyor

10 Mayıs 15:42