Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Corby Scooter'ın Yavaş Hizmeti

Süleyman
20 Ağustos 2024 12:07

BİM kampanyasından Corby Scooter aldım. 20 gün içerisinde teslim edileceğini belirttiler. Bugün altıncı gün arayan soran yok. Siparişi İstanbul'dan verdim ve İstanbul'a teslim edilecek. Markanın müşteri hizmetlerinin mailini buldum ve oraya mail attım, ses seda yok. Başka markalar bir günde teslimat sağlarken, bu markanın bu kadar gecikmesini anlamıyorum.

23 Ağustos 2024 09:26

BİM den aldığım scooteri 10 gün oldu hala İstanbul içinde teslim edemediler. Attığım maillere de cevap veren yok. Daha önce de burada şikayet yazdım. Cevap yazmışlar ama hala arayan veya teslim eden olmadı. Kesinlikle tercih edeceğim bir marka değil.

Ek
20 Ağustos 2024 14:34 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Süleyman
21 Ağustos 2024 09:15

Merhaba, zaten belirttiğiniz çağrı merkezini aramıştım. Buradan bir mail adresi verdiler ama oraya attığım maile cevap alamamıştım. Hızlıca teslimat yapılabilmesi için yardımcı olursanız sevinirim.

23 Ağustos 2024 13:58

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Muzaffer

Cihazda bir sorun oluştu, sadece şarjdayken ekran açılıyor şarjdan çıkarınca cihaz hiçbir şekilde açılmıyor lütfen bir bilgi verir misiniz?

Zeliş sonuçtan hiç memnun değil

Corby Scooter Teslimatında 18 Gün Geçti Hala Ses Yok

30 Ekim 2024 01:02