Corby CX019 Adlı Drone Kendi Kendine Uçup Gitti

31 Mayıs 2023 11:13

Corby cx 019 marka modelli dronumu rüzgarsız alanda önce telefondan kalibre edip kumandaya bağlayıp GPS'ini açtım 50 mt havaya uçurdum. Etrafım bomboştu ve birden kumandaya tepki vermemeye başladı. Yakınlarında baz istasyonu vs. yok kumandama yanıt vermedi ve bir tarafa doğru bir anda gitmeye başladı ve yanıt vermedi. Eve dönüşe bastım gelmedi. Denize doğru yol aldı.

31 Mayıs 2023 11:23 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

31 Mayıs 2023 11:26

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Onur
Onur

Hocam merhabalar bende de cx19 var dediğiniz gibi kumandaları sorunlu zaten sinirimden kumandayı yere vurdum parçaladim. Şimdi de kumandasız kaldım satmayı düşünürseniz dönüş yaparmsiniz. Bari arada çocuk kullanir.

27 Mayıs 2023 02:55
Baran sonuçtan çok memnun