Sultan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 19:17

Öyle bir dikmişler ki halı iç içe geçmiş ve yavaş yavaş dikişleri atıyor. Ben bu halıya bilmem kaç bin küsur lira ödedim ve bu para kolay kazanılmıyor. Belki onlar için önemli değil ama maalesef bana çok geliyor ve kullanamıyorum. Eğer vicdanları varsa, insanlık yaparak bu halıyı geri alırlar. Kendilerine video ve fotoğraf attım, iade yolladım fakat bana halıyı 8 cm keserek işlem yapabileceklerini belirttiler. Kabul etmedik, sökük bir şekilde kargoda geziyor, saçaklarını tadilat yapmışlar güya. Mesaj atıyoruz geri dönen de yok, mesajları okuyup çıkıyorlar. Bir de diyorlar ki bizde ilk defa sökük ile şikayet geliyor ama siteye girince bir sürü aynı sorunu yaşayan kişileri gördüm. Ne iade alıyorlar ne değişim, aldıkları parayı hak ettiklerini düşünüyorlar. Helal etmiyorum.

18 Ağustos 2024 16:04

Hala cevap öneri sunmadılar yırtık halı elimde kaldı evimdeki tüm halıları farklı mağazadan değiştirdim yırtık halım koridorda bana bakıyor aksiyon alana kadar firmaya geri iade edeceğim bir de arıyorsun açmıyorlar başka yapacak bir şeyimiz yok deyip mesajlara da cevap vermiyorlar

20 Ağustos 2024 11:07 (Şikayetten 4 gün sonra)
20 Ağustos 2024 18:21

Şikayet vardan geri dönüş oldu firmanızdan kusura bakmayın ama arkadaşlarınız ulaşabilir mi çünkü aradığım zaman ne açılıyor ne geri dönüş oluyor, mesajlar okunup çıkılıyor, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

17 Ekim 2024 15:34

Merhabalar, iyi günler dileriz.

23 Şubat 2024 21:21

26 Ekim 2023 01:03

Halı Evi (Bursa) Ayıplı Mal Olmasına Rağmen Para İadesi Vermiyorlar

15 Ocak 2024 12:19
Mısra sonuçtan hiç memnun değil

Emre Halı Dünyası Ankara İstanbul Yolu

10 Eylül 2024 14:32