Engin sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 12:28

Şikayetim var
29.12.2023 tarihinde aldığım sıfır Renault Megane Icon paket arabamın henüz 20.000 km servis zamanı gelmeden, 09.11.2024 tarihinde Bursa-Eskişehir yolu üzerinde takriben 70-90 km hızla giderken aniden sağ ön lastik parçalanarak yerinden çıktı. Yedek lastiği takarak Eskişehir'e kadar yoluma devam ettim. Eskişehir'de Continental bayisi olan Eyigün Otomotiv'de Matador marka lastiği ücret karşılığında değiştirdim. Daha sonra görüştüğüm lastik bayilerinden aldığım bilgiye göre bunun normal bir şey olmadığı, tamamen üretim hatası olduğu söylendi ve dört lastiğin de değişmesi gerektiği belirtildi. Bu şekilde İstanbul'a gelerek Continental Genel Müdürlüğü'ndeki yetkililerle görüştükten sonra İkitelli OSB'deki Continental bayisi Ekip Otomotiv'e yönlendirildim. Oradaki görüşme sonucunda 1 adet Matador marka lastik çıkarılarak yerine tekrar Continental marka lastik takıldı fakat Eskişehir'den ücretle almış olduğum Matador marka lastiği bana iade etmediler. Dolayısıyla ücretle almış olduğum lastiği iade etmedikleri için mağduriyetim devam ediyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

06 Aralık 2024 14:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
Engin
Engin
21 Aralık 2024 19:21

Öncelikle bu konuyla ilgili cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Lakin tespit etmediğiniz ayrıca benim beyanımı almadığınız ve şikayetimi okumadığınız yeterince önem vermediğiniz açıkça belli. Garanti süresi iki yıl olduğunu belirtmişsiniz şikayetimde belirttiğim gibi aracımı yeni 0 km aldım ve henüz yirmibin (20.000) km bakımını henüz yaptırmamıştım görüşmüş olduğum diğer firmalar tamamen üretim hatası olduğu ve dört lastiğinde değişmesi gerektiği belirtilmiştir. Bu konuyla ilgili gerekli yerlere davayı açtım umarım kısa zamanda çözüme ulaşır.

15 Nisan 2024 21:15
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Continental Yol Yardım Hizmeti: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

16 Nisan 2025 15:23

15 Haziran 2024 09:30
Nebi sonuçtan çok memnun

23 Mart 2025 16:47
"Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü. Continental'e teşekkür ederim."