Tuna sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 07:01

2023 model Focus aracımda fabrikasyon çıkışlı Continental lastik bulunmaktadır. Türkiye'nin dört bir yanında lastikte kopma şikayeti ile ücretsiz değişim yapılmaktadır. Aracıma ait lastikler Diyarbakır ilindeki bayilerde değişimi bırakın genel merkezinize mail dahi atılmıyor hatalı olan lastiklerin yol tutuşu bulunmamaktadır. İvedi değişim talep ediyorum

22 Aralık 2024 13:31

0 aracımdaki Continental lastik kopmalara uğradı ve marka çoğu yerde ücretsiz değişim yaparken benim sadece 2 lastiğimi değişti kalan diğer lastikler farklı olamayacağına göre benden 14.000 TL ücret alarak tamamını değiştiler paramın iadesini talep ediyorum

20 Aralık 2024 15:50

Aracım Ford Focus üzerinde fabrikasyon Continental lastik mevcut kopma problemlerinden dolayı Diyarbakır 3. Sanayi sitesindeki kaçmaz yetkili bayisine gittim lastiklerimin sadece 2 adeti değiştirildi farklı lastik kullanamayacağım için diğer 2 lastiği para ile almak zorunda kaldım fakat çevremde benimle aynı durumda olup 4 lastiği değişen bir çok kullanıcı mevcut bu konuda mağdur edildim lütfen mağduriyetimi çözün

25 Ekim 2024 16:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Tuna Ç., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Ford Focus 2023 Lastik Sorunu İçin Acil Çözüm Talebi

11 Aralık 2024 19:48
Ufuk sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2024 11:14
"Merhaba Bursa Continental Keskin Oto Sorumlu Hilmi Pamuk ve Continental Müşteri temsilcilerine teşekkür ederim"
İsa sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 00:06
"Öncelikle Continental markasına teşekkür ederim. Markadan beklentim olan marka değerine sahip çıkma ve tüketiciyi koruma konusunda beklentimi karşıladı."

23 Mayıs 2025 16:52