Uğur sonuçtan memnun

04 Ocak 2024 12:11

Continental binek araç lastiği takım olarak satın aldım. 3 ay sonra İzmir-Aydın otoyolunda 130-140 km/h hız ile seyrederken bir anda sol arka lastiğim patladı ve paramparça oldu. Yaklaşık olarak 8.000km lik tekerlek nasıl bu km de patlayabilir. Continental çağrı merkezini aradım ancak satın aldığım bayiye yönlendirdi. Bayi ye lastiği gösterdim ve üretim hatası olamaz dedi. Ben de ısrar ederek incelenmesini istedim. İnceleme sonrası bana haka bir geri dönüş olmadı. Dönmüyorlar da. Bayi batı lastik Pınarbaşı / İzmir. Continental olarak marka değerinizin sunduğu hizmet ve garanti şartları bu mudur? Böyle mi insan hayatına önem veriyorsunuz merak ediyorum. Çok şükür ki büyük bir kazaya sebep olmadan aracı kenarı çekip durduk. Ya daha kötü bir şey yaşansaydı diye hala düşünüyorum. Markanıza güvenim artık "0". En azından sürecin arkasında olduğunuzu gösterin.

08 Ocak 2024 17:21 (Şikayetten 4 gün sonra)
Uğur
Uğur
08 Ocak 2024 17:45

Merhaba, Lastiğin montajını Batı Lastik bayiniz yapmıştır. Montajını yaptıkları bir lastik nasıl olur da ani hava kaybı yaşar? Bir ihmal mi söz konusu? Ya da bir nedenle hava mı kaçırdı diyeceksiniz. Bahsi geçen durum için, yola çıkmadan basınçlar kontrol edilmişti ve normaldi. O gün İzmir - Muğla seyahatimiz vardı. İzmir- Aydın otoyoluna Işıkkent gişelerinden giriş yaptık. HGS kayıtlarımız mevcut. Yaklaşık 40-45 km ileride Otoyoldaki Benzinliğe gelmeden 1-2 km önce olay gerçekleşti. Bize bu durumu izah edebilirseniz lastiğinizin güvenilirliğinden şüphe etmeyeceğiz. Ek olarak diyelim ki garanti kapsamı dışında? Ki mümkün değil. İncelemeye verilen lastiğimiz neden iade edilmiyor?

20 Şubat 2024 23:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Continental Yol Yardım Hizmeti: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

16 Nisan 2025 15:23
Lutfi sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2023 13:22
"Markasının arkasında duran firmaya teşekkür ederim"
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
25 Ağustos 2023 17:10
1 Haftalık Continental Lastikte Yarılma!
Betül sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 14:04
continental-lastiklerde-erken-asinma-ve-guvenlik-riski-3.jpg