Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Continental Eco Contac 6 Kaza Riski

06 Ağustos 2024 15:40

2023 yılı Aralık ayında Ford Focus araç aldım. Aracımın üzerindeki lastik Continental Eco Contact 6 modeli. Ben hayatımda böyle kötü bir lastik görmedim. Aynı buzun üzerinde gidiyormuşsunuz gibi. Sürekli kayıyor. Özellikle yağışlı havalarda tam bir felaket. Ayrıca fren mesafesi de çok uzun. Diğer taraftan bazı sosyal medya sitelerinde oluşturulan araba gruplarında bu lastiğin özellikle yanak ve diş kısımlarının parçalandığı ile ilgili çokça fotoğraf ve kullanıcı şikayeti de mevcut. Bu lastik modelinin Premium modeli ile değişmesini talep ediyorum.

19 Eylül 2024 08:58

2023 model sıfır aldığım araç üzerinde Continental eco contac 6 lastik vardı. Sosyal medyada bu lastikten şikayet eden çok fazla müşteri olmasına rağmen, koskoca Continental markası hiçbiey yapmıyor. Lastik çok kötü ve görselde daha 7 bin km de olan durum. Ayrıca lastiğin yola tutunması feci. Buzun üzerinde gibi gidiyorsunuz. Bayiye lastik değişimi için başvurdum ve lastiklerimin değişmesini talep ediyorum.

Ek
Ek
07 Ağustos 2024 12:05 (Şikayetten 20 saat sonra)
Serdar
07 Ağustos 2024 13:56

Yahu ben size otomatik soru mu sordum da siz otomatik cevap veriyorsunuz. Bizim bildiğimiz Continental bu mu? Lastikleriniz genel anlamda iyiydi ancak bu model olmamış. Kabul edin ve değiştirin bu kötü ürününüzü.

Rıdvan
13 Kasım 2024 12:39

Continental Lastik Değişiminde Standartsız Uygulama Ve Güvenlik Sorunu

Hayrettin
13 Temmuz 14:43
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Continental Lastik Sorunu

Burhan