Confident AVM Haber Vermeden Avukata Veriyorlar

15 Ocak 2024 14:32

Mecidiyeköy Confident mağazasından sürekli alışveriş yapan ve düzenli ödeme yapan bir müşteriyim. Kızım için kefil olmuştum fakat ödeme yapamadığı için ve biz görüşmediğimizden dolayı bana bu durumdan haber vermemiştir. Ancak, mağazaya giderek borcu olup olmadığını ve ödeme yapıp yapmadığını sordum; eğer yapmıyorsa kefil olarak benim ödeme yapmaya hazır olduğumu belirttim. İşlemi yapan E**** Hanım, bilgi veremeyeceğini söyleyerek ters bir tutum sergiledi. Kefil olarak imza attığım için bilgi alma hakkım olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki, avukata verilmiş olduğumu ve avukatın 140 bin liralık borcu 2 bin lira olarak talep ettiğini öğrendim. Ödeme yapmaya hazır olduğumu ve neden bu durumdan haberdar edilmediğimi sordum; acaba daha fazla para almak için mi avukata hızlıca verildi? E**** Hanım ayrıca mağazadan çıkmamı söyledi. Kızımın dosyası kapandı fakat ben hala aktif bir müşteriyim ve bu davranışı kabul edilemez buluyorum. Bu durumu herkese anlatacağım ve her yere yazacağım. İki ay ödeme yapılmadığında avukata veriliyor ve bilgi verilmiyor.

Mehmet sonuçtan memnun

22 Şubat 2024 16:06
"Confident Mecidiyeköy çalışanı Emel hanım ve müşteri temsilcisi Esen hanım çok teşekkür ederim"
Betül sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 17:06
"İlgi alakanız için çok teşekkürler"

Şehmus
16 Kasım 2023 12:34
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Borç Ödememe Rağmen Evraklarım Teslim Edilmiyor Ve İletişim Sorunu Yaşıyorum

Şükrü