Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Comnet 35 Mbps Değil 3 Mbps İnternet

Comnet 35 Mbps Değil 3 Mbps İnternet
Ersen
25 Mayıs 2023 21:18

3 gün önce bağlandım (tarife 35 Mbps) öncelikle bu firmanın müşteri hizmetleri yok. Hafta içi 09:00 - 18:00 arası arayabiliyormuşuz. Daha görüşmek nasip olmadı. Sadece mesaj yollayan biliyorsunuz. Mesajda da genelikle hazır cevap kullanıyorlar. İnternetin bağlandığı ilk gün Telekom ekibi gelmiş binanın ankastre kutusundan bir hat vermiş fakat dairenin bağlantısını yapmamışlar. Müşteri hizmetlerine mesaj yazdım daire ile bağlantınızı siz yapın dediler. Yıllardır birçok internet sağlayıcı kullandım böyle bir şeye rastladım. Gelelim inter hızına ilk 2 gün 17-18 Mbps alıyordum. Bugün internet donmaya başladı. Hızını test ettim 3-4 Mbps. Müşteri hizmetlerine yazdım ama gelecek cevap belli bina içi tesisatınızı kontrol edin modeminizde sıkıntı var gibi cevap verecekler, düne kadar farklı bir internet sağlayıcıda idim hızım 22 Mbps nin altına hiç düşmedi. Comnet hakkında sayısız şikayet var internet hızı ile alakalı ben geçmeden önce okumuştum ama altyapı ile ilgilidir zannetmiştim değilmiş. Sağladıkları internet gerçeği yansıtmıyor. Cayma hakkımı kullanıp iptal ettireceğim. Düşük fiyatlara aldan mayın uzak durmanızda fayda var.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
05 Ekim 2024 13:52
Comnet ile İnternet Hızı ve Nakil Sorunları
Comnet ile İnternet Hızı ve Nakil Sorunları
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Mart 2024 13:17
Comnet İnsanları Nasıl Mağdur Ediyor Bakın Arkadaşlar
Comnet İnsanları Nasıl Mağdur Ediyor Bakın Arkadaşlar
Onur sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 18:02
Comnet İnternet Bağlantı Sorununu Çözmek İçin Ücret Talep Ediyor.

Birkan
25 Eylül 2024 09:34