Club Familia Memnuniyetsizliği

18 Ağustos 2023 15:38

Club familia Çeşme otelde 6 gün kaldık. Ben bu kadar aldığı parayı hak etmeyen bir işletme görmedim. Saçma kuralları var. Muhafazakar otel diyerek satış yapan kişi d** gerçekten her taraftan görünüyor. Havuzda da o kadar saçma kuralları var ki yok bonesiz kesinlikle giremezsin telefon kesinlikle sokamazsın. İnsanlar oraya rahat etmeye gidiyor resmen rahatsızlık verdiler. Rahat bir şekilde yemeğine havuz kenarında yiyemiyorsun çıkarmaya izin vermiyorlar.

Bu da gerçekten çok saçma. Havuzda sürekli saçma oyunlar oynatan ve aşırı derecede çok konuşan bir kız var rahatça kafamı dinleyip yatayım diyemiyorsun bas bas bağırıyor mikrofona. Yemeklere gelince aşçıların hakkını yemek istemiyorum yemekleri lezzetliydi fakat hep aynı çeşitti ve çeşit çok kısıtlıydı. Otelin tam ortasında erkeklerin havuzu var ben kuzenimle bir ara konuşurken burada durmanız yasak diye beni çıkardılar.

Oradan gerçekten saçma bir konsept ve çıkacağımız gün 11'de size otelden atıyorlar. Evet resmen atıyorlar anons üstüne anons yaptırıyorlar. Oteli terk edin diye gerçekten çok ayıp bir davranış. Biz 5 aile olarak katıldık ve o gün sadece annem ve ben gece çıkışımız vardı uçak saatinden dolayı öyle denk geldi ve odalardan bir tanesinde bir kişi eksik konaklıyordu.

Kuzenlerim o gün sabah giriş yapması gerekirken hepsi gece giriş yaptılar hepsinin bir günü boşa gitti bunları göz önünde bulundurmadılar ve bizden tekrardan para talep ettiler. Otelde kalmamız için resepsiyonda duran arkadaş bize haktan hukuktan bahsetti.

Hakka giriyormuşuz bunu kabul eder miymişiz. Ben ortada hak göremiyorum o zaman bizimkilerin boşa giden günlerini nasıl hak olmuyor ve bir kişi eksik geldi. Tam 11 gün boyunca hiçbir şeyden faydalanmadı. Siz ise sadece 8-10 saat bizim orada kalmamıza göz yumacaktınız ve parasını aldınız.