Naciye sonuçtan hiç memnun değil

Clinic Nişantaşı Göz Altı Işık Dolgusu

23 Kasım 2023 18:24

SK Clinic Nişantaşı'nda Ağustos ayı içinde göz altı ışık dolgusu yaptırdım. Yaptırdığıma o kadar pişmanım ki göz altlarım zarar gördü. Dolgudan sonra gözlerimin altında geçmeyen şişlikler oluştu. Daha sonra eritme işlemi yapıldı. Ancak bu sefer göz altlarında çökme meydana geldi. Mezoterapi ile düzeltilmeye çalışıldı fakat bu da başarılı olmadı. Durum daha da kötüye gitti. Kontrol için randevu talep ettim ancak geri dönüş yapılmadı. Onların hataları yüzünden aylardır bu şekilde dolaşıyorum. Arkadaşım da burada dolgu yaptırdı ve onun da göz altlarında şişlikler mevcut. Bilgisi olan burada dolgu yaptırmaz. SK Clinic Nişantaşı pişmanlıktır.

Naciye
Naciye
01 Aralık 2023 18:55

Bana işlem yapan kişinin eski çalışanları ayrıca hemşire olduğu ve yapılan işlemden haberleri olmadığı söylenildi. O zaman her önüne gelen bu kliniğe gidip dolgu yapabiliyor, müşteriden yaptığı işlem karşılığın da para alabiliyor. Randevu verdiler eritme yaptılar tekrar ve Doktor hanım yüzüme anestezi yapma gereği duymadan iğne yaptı. Gözlerim altı hala aynı ve şiş duruyor. Yapılan işlemin onların sorunu olmadığı ve bana yapan kişiye gitmemi söylediler.

14 Ekim 2025 14:43
goz-alti-dolgusu-sonrasi-kalici-hasar-ve-klinik-ilgisizligi-3.jpg
Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

Mostar Clinic Gözaltı Işık Dolgusu Mağduriyeti

26 Ekim 2023 11:23

12 Nisan 2025 22:56
Gözaltı Dolgusu Kabusu: Vizyon Güzellik Salonu'nda Yaşadıklarım
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

İfg Güzellik Salonu Tarafından Mağdur Edildim!

21 Aralık 2024 23:53