Hayat sonuçtan hiç memnun değil

Clinic Anastasia Kalıcı Göğüs Dolgusu Pişmanlığı

12 Ekim 2024 23:41

Ben geçen sene İzmir'de Karşıyaka'da kalıcı göğüs dolgusu yaptırdım. Bana birkaç seneye ericek ve hiçbir zararı olmayacak dediler, göğsümden her yere yayıldı 2 defa ameliyat oldum ve hala acı çekiyorum. Bu dolgu kesinlikle erimiyor ve ciddi zarar veriyor, bunu yapanlar kendileri karışım yapıp göğüse, popoya, yüze sıkıyorlar.

Ondan sonrada bir daha ilgilenmiyorlar telefonu yüzüme kapatıyorlar. Bu dolgumdan dolayı k** b*** diye bir genç Bayan canından olmuş maalesef. Bunları sonradan öğrendim. Şimdi İstanbul'da, Ankara'da, Mersin'de bu işlemi devam ediyorlar.

Bu dolguları yapanlar resmen cani! Ben 1 senedir deli gibi doktor arıyorum çözüm arıyorum.

09 Kasım 2024 21:38

Clinic Anastasia'da geçen sene İzmir'de Karşıyaka'da kalıcı göğüs dolgusu yaptırdım. Bana birkaç seneye ericek ve hiçbir zararı olmayacak dediler, göğsümden her yere yayıldı 2 defa ameliyat oldum ve hala acı çekiyorum. Bu dolgu kesinlikle erimiyor ve ciddi zarar veriyor, bunu yapanlar kendileri karışım yapıp göğüse, popoya, yüze sıkıyorlar. Bunlar hep isim değiştirip Instagram'da reklam yapıyorlar.

Ondan sonrada bir daha ilgilenmiyorlar telefonu yüzüme kapatıyorlar. Şimdi İstanbul'da, Ankara'da, İzmir’de bu işleme devam ediyorlar.

15 Ekim 2024 23:00

Bioalcamid/Aquafilling kalıcı Dolgu

Herkese iyi Akşamlar, ben maalesef yaklaşık 2 yıl önce kalıcı dolgu yaptırdım. Bana bunu yapan kişi kendisi Doktor olduğunu söyleyip doktor olmayan biri. Bunlar İzmir’de, İstanbul’da, Mersin'de, Ankara’da Adana’da işlem yapıp kadınların hayatını mahvettiler. Ben 2 yıldır gezmediğim doktor kalmadı. Dolgu her tarafa yayıldığı için, doktorlar bu sorumluğu alıp yardımcı olmak istemiyorlar. Hayatimin en büyük yanlışını yaptım. Çok acı çekiyorum.

13 Ekim 2024 00:11

Ondan sonrada bir daha ilgilenmiyorlar telefonu yüzüme kapatıyorlar. Şimdi İstanbul'da, Ankara'da, Mersin'de bu işlemi devam ediyorlar.

Yorumlar (6)

Melisa

************************* bu şekilde yazdım umarım görünür

************************* teşekkür ederim

Mail maalesef görünmüyor🙁

Melisa

Mailimi yazsam oradan numaramı versem uygun olur mu sizin için

Olur 👍

Melisa

Merhaba iletişime nasıl geçebilirim sizinle?

16 Eylül 2024 14:05

Burun Dolgusu Beklenenden Hızlı Eriyor, İlgi Sıfır