Emre sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Vize Danışmanlık Çilek Vizeyi Beni Mağdur Etti!

15 Şubat 2024 10:32

19.08.2023 tarihinde Çilek Vize Danışmanlık'tan dört kişilik Kanada vizesi başvurusu için hizmet aldık ve dört kişi için 2000 Euro danışmanlık ücreti ödedik. Bu süreçte, ücreti alana kadar çok iyi davranıldı ve İ***** isimli çalışan, başvuru sürecimizde süreci yönetmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. '%99 çıkma olasılığı' denilen vize başvurumuz, başvuru yaptıktan 91 gün sonra olumsuz sonuçlandı.

Depremzede olduğumuzu belirterek her gün arayıp ulaşmaya çalıştık fakat ücreti yatırdıktan sonra ne yazık ki ya defalarca arayıp sorunlarımıza cevap alamadık ya da hiç ulaşamadık. Gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bu şirket aracılığıyla başvuru yapan çoğu kişi mağdur ve ortalama aynı şikayetlerle ilgili yazılar yazılmış. Ne hikmetse, bize yardımcı olmaya çalışıp olamayan çalışanlar ya yoğunlar ya da işten ayrılıyorlar. Yaklaşık üç ay önce bir şikayet daha yazdım ve aranıp şikayeti silmem halinde ikinci bir başvuru yapmam durumunda %50 indirim yapabileceklerini belirttiler. Bu yapılanlar, tamamen anti-kurumsal bir şirketin yaptığı davranışlardır. Bu şirkete başvuru yapmayı düşünen kişiler lütfen tekrar düşünsün ve bizim gibi mağdur olmasınlar.

Vize başvurumuz sonuçlandığında 'Vizeniz çıkmamış' denilerek konu kapatılmak istendi. Depremzede olmamıza ve yıkılan evlerimizin fotoğraflarını dahi göndermemize rağmen bize ret yanıtı gelirken, depremzede olmayıp evinde hasar olmayan ve en önemlisi danışmanlık hizmeti almadan kendi başına başvuran arkadaşlarıma vize çıktı. Adımıza yazılan niyet mektubunu istedik, 'Paylaşamayız' denildi ve biz bütün bu yaşadıklarımızın üstüne mağdur edildik. Yatırdığımız danışmanlık ücretinin geri iadesini talep ediyoruz.

Emre
Emre
19 Şubat 2024 09:32

Çilek vize şikayetlere alışkın olmalı ki adına yazılan her şikayete aynı otomatik cevabı veriyor. Mantıklı bir cevabınız bile yok ne yazık ki.

12 Mart 2024 19:20 (Şikayetten 26 gün sonra)

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Vize Danışmanlık Sorumsuz Firma

17 Kasım 2023 13:30
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Vize’de Randevu Ve İletişim Sorunları Yaşadım

22 Eylül 2025 21:18
cilek-vizede-randevu-ve-iletisim-sorunlari-yasadim-1.jpg
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Vize Bursa Şubesi'nde Yetersiz Danışmanlık Ve İletişimsizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

20 Ağustos 2025 12:26
cilek-vize-bursa-subesinde-yetersiz-danismanlik-ve-iletisimsizlik-nedeniyle-magduriyet-yasadik-1.jpg
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Vize Reddi Sonrası Destek Alamadım, Ücret İadesi İstiyorum

03 Ekim 2025 11:16