Hmd sonuçtan hiç memnun değil

Cihanbeyli Devlet Hastanesi Doktoru Tarafından Hakarete Uğradım

Cihanbeyli Devlet Hastanesi Doktoru Tarafından Hakarete Uğradım
23 Mayıs 2024 07:47

Cihanbeyli Devlet Hastanesi Cildiye Bölümü doktoru E*** B*****'ın, benden sonraki hastayı erken aldığı için nedenini sorduğumda, bana tedavi uygulamayıp güvenlik çağırarak, devlete bölücülük yaptığımı ve hakaretler savurarak dışarı çıkardığını belirtmek istiyorum. Güvenlik görevlisi M***** A** adındaki kişi de hastane çalışanları olduğu için doktorun tarafını tutarak beni dışarı çıkardı. Neden hastayı bir saat önce aldığınızı sormak suç mu, hakkımızı savunmayalım mı? Eğer bir doktor böyle haksızlık yapacaksa, biz kime güveneceğiz? Hasta haklarına şikayet ettim ve dilekçe yazarak başhekimliğe vereceklerini söylediler. Ancak, şikayetimin işlenip işlenmediğini nereden bileceğim? Mail adresi almadılar ve dilekçe yazan memur dosya numarası vermedi. Genellikle hastaların doktorlara şiddet uyguladığı söylenir ve doktorlar korunur, ancak şimdi tam tersi bir durum söz konusu. İkinci derece yanık tedavisi için geldiğim elime müdahale edilmedi. Aynı hastaneye ikinci kez genel cerrahi bölümüne giriş yaptığım ve tüm kayıtların mevcut olduğunu, Hipokrat yemini etmiş bir doktorun tedavimi yapmadığını belirtmek istiyorum. Şikayetimin dikkate alınmasını ve gerekenin yapılmasını, bilgi verilmesini arz ve talep ediyorum.

24 Mayıs 2024 05:24

Cihanbeyli Devlet Hastanesi cildiye bolum doktoru E** b*** benden sonraki hastayı erken aldığın için neden aldınız sormamla beraber bana tedavi uygulamayıp güvenlik çağırıp bana devleti bölücülük yaptığımı canavar pislik diye bağırıp dışarı çıkardı güvenlikçi m*** A** adındaki şahısta hastane çalışanları olduğu için doktorun tarafını tutup Beni dışarı çıkardı peki sorarım size neden hastayı bir saat önce alıyorsun demek suç mu hakkımızı savunmayalım mi bir doktor böyle haksızlık yapacaksa biz kime güveneceğiz hasta haklarına şikayet ettim dilekçe yazıp baş hekimliğe vereceklerini söylediler ben nereden bileceğim şikayetim işlendiğini mail adresi almadılar dilekçe yazdı memur dosya numarası vermediler hep derler hastalar doktorlara şiddet uyguluyorlar hep doktorları koruyorlar peki şimdi tam tersi oldu beni kim savunup koruyacak elim ikinci derece yanık tedavisini yapmadı aynı hastaneye ikinci kez aynı saatler içinde genel cerrahiye giriş yapıyorum hepsi kayıtlarda var hipokrat yemini yapmış tedavimi yapmadı Cihanbeyli devlet hastanesini lütfen denetçi gönderin kendi kafalarına göre hareket edenler var hastaları hiçe sayanlar var bu şikayetinin kale alınmasını ve gerekenin yapılmasını bilgi vermelerini istediğimi arz ve talep ediyorum

Ek
24 Mayıs 2024 05:23

Cihanbeyli Devlet Hastanesi cildiye bolum doktoru E*** b*** benden sonraki hastayı erken aldığın için neden aldınız sormamla beraber bana tedavi uygulamayıp güvenlik çağırıp bana devleti bölücülük yaptığımı canavar pislik diye bağırıp dışarı çıkardı güvenlikçi m*** A** adındaki şahısta hastane çalışanları olduğu için doktorun tarafını tutup Beni dışarı çıkardı peki sorarım size neden hastayı bir saat önce alıyorsun demek suç mu hakkımızı savunmayalım mi bir doktor böyle haksızlık yapacaksa biz kime güveneceğiz hasta haklarına şikayet ettim dilekçe yazıp baş hekimliğe vereceklerini söylediler ben nereden bileceğim şikayetim işlendiğini mail adresi almadılar dilekçe yazdı memur dosya numarası vermediler hep derler hastalar doktorlara şiddet uyguluyorlar hep doktorları koruyorlar peki şimdi tam tersi oldu beni kim savunup koruyacak elim ikinci derece yanık tedavisini yapmadı aynı hastaneye ikinci kez aynı saatler içinde genel cerrahiye giriş yapıyorum hepsi kayıtlarda var hipokrat yemini yapmış tedavimi yapmadı Cihanbeyli devlet hastanesini lütfen denetçi gönderin kendi kafalarına göre hareket edenler var hastaları hiçe sayanlar var bu şikayetinin kale alınmasını ve gerekenin yapılmasını bilgi vermelerini istediğimi arz ve talep ediyorum

25 Mayıs 2024 10:18

Sağlık Bakanlığına sesleniyorum ned n cevap verilmiyor şu an vatandaş olarak bu da küçümseme şeklidir o doktor siz hastalar ona muhtaçsınız dercesine küçümseme şeklidir bu neden bir cevap verilmiyor

Yorumlar (5)

Aslı

Gerçekten adaleti katletmişler. Bu tip doktorlar görevden alınmalı. Neler neler okuyorum, resmen hastalara zulmediyorlar. Bana da benzeri tavır takındılar. Defalarca denk geldim. Doktora giderken en savunmasız anımda olduğum için ne olduğunu sonradan anlayıp olduğum yerde sinir krizi geçiriyorum.

Hmd

Ben devletimede bakanimizads inanıyorum bizim bu şikayetiniz kale alınacak ve hasta hakları korunacağını inanıyorum inşallah bu şikayetinizi görür

Aslı

Olabildiğince hasta olmamaya bakmak lazım artık, kendi kendimize eskisinden daha da dikkat edeceğiz. Defalarca doktor değiştirmiş biri olarak kolay kolay hiçbir doktorun bir doktorun sahip olması gereken özelliklere sahip olmadığını, üstüne üstlük doktorların kendilerini kaf dağında gördüklerini düşünüyorum. Hele hele gittiğim o hastanenin ilk tuhaflığı değil bu bana. Öteki doktor da hastanede psikolog olduğu halde "hastanede psikolog yok" dedi bize. Halbuki varmış ama gitmemiş olduk. Sağlık Bakanlığı bu şikayetleri kaale almazsa bu işler çığrından çıkarak büyür gider. Şiddetin önü bu şekilde kesilmez.

Hmd

Üstüne üstlük bir de küçümseyerek ben doktorum sen kimsin gibi tavırlar bende yöneticiyim dedim oda tabi tabi b nim babamda profesör deyip küçümsedi olacak gibi değil inanılmaz bir durum

Hmd

Bir de tedaviyi kendisi yapmayıp pansuman odasına güvenlikle götürüp burda pansuman edilmesi için zorla kağıt imzalattırıp pansuman ettirdi yoksa etmiyecekti tedaviyi kabul etmedi kendisinin yapması gerekiyordu halbuki ve yanlış tedavi uyguladı aynı saatler içinde bu sefe genel cerrahiye gris yapıp elimi tedavi etti genel cerrahi buradan sağlık bakanına sesleniyorum onlar senin devletinin doktoruysa bende devletinin vatandaşıyım onların hakları korunuyorsa biz hastalarında hakları korunsun bu bana yapılan muameleyi kendime yakıştırmıyor ve kesinlikle kabul etmiyor um tun gereken yerlere başvurumu yapacağım

Beykoz Devlet Hastanesi Cildiye Doktorunun Ters Tavırları

20 Eylül 2023 21:40