Melike sonuçtan hiç memnun değil

Kavacık Çiçek Taksi Taksicisi Zorla Para Üzerine El Koymak İstedi!

31 Mayıs 2024 12:35

30/05/2024 22:30-23:00 civarı İstanbul Kavacık Talia düğün salonu çıkışına oradaki görevlilerin desteği ile yakınlardaki durak Çiçek taksiden taksi çağırdık. 34 *** 67 geldi. Beyefendinin konuşmasından gelen kişinin adının V*** olduğunu duydum. Taksite 3 kadın ve 2 yaşlarında çocuğum ile kullandım. Mahallemize geldiğimizde taksi metrede 142TL ilk tutar gördüm 150 TL verdim. Ve inerken para üstü almadığımı anlayınca. Kendisine taksinin ne kadar tuttuğunu sordum 145 TL dedi. Para üstü vermediğini söyleyince "o da kalsın" dedi. Nasıl kalsın soruma istinaden tepkili bir şekilde vereyim onu da gibi bir yaklaşıma girdi. Bende bunun kararını kendisinin veremeyeceğini tabi ki vermesi gerektiğini ileterek para üstümü aldım. Kendisi yine tepkili bir şekilde sokağı eleştirdi buna istinaden hak gördüğünü ifade etti. Dönerken de affedersiniz demesi gerekirken 160 TL oldu bile gibi bir cümle kurdu. Yani zorla 7 TL'mi almak istedi. 3 kadın olduğumuzu görünce sanıyorum bir şey söyleyemeyeceğimizi düşündü.   İnsanlara bu şekilde baskı ve çirkinleşerek davranarak paralarını alıkoyma hak görerek hareket etme rahatlığını nereden bulduğunu cidden merak ediyorum.

09 Eylül 2024 14:08
Buse sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 21:23

Genç Taksi Sürücüsünün Yolculuğu Yarıda Bırakıp Mağdur Etmesi