Merve sonuçtan hiç memnun değil

Acar Taksi (Pendik/İstanbul) Taksi Ücretlendirmesinde Yaşanan Sorun

25 Ağustos 2024 00:46

Ben bunca yıllık hayatımda takside ilk defa böyle bir sorun yaşadım. Esenler/Pendik Acar Taksi'den gönderilen taksiye ben ve ailem bindik. İki küçük valizimiz ve boş 2 termosumuz vardı. 34 THD 60 numaralı taksiye 24.08.2024 tarihinde saat 22.30 gibi bindik. Taksi 110 TL tutmasına rağmen bizden 40 TL daha fazla taksi parası istendi. 40 TL bagaj ücretiymiş. Biz de daha önce alınmıyordu dedik. Normalde bagaj ücreti var denilip bizden şoför 150 TL aldı ve isterseniz durağa sorun dedi. Araştırdık, öyle bir hakları yokmuş. Durağı aradığımızda öyle bir hakkımız var dedi açan kişi. Ben de paradan ziyade insanı yanıltmanız sorun ve eğer fazla alınan 40 TL iade edilmezse Taksiciler Derneği, Tüketiciler Derneği ve gerekli her yere şikayet edeceğimi söyledim. Telefona bakan taksi durağındaki kişi ise şikayet ederseniz edin dedi. Ben de şikayet edeceğim ilk iş. Velhasıl kelam Esenler Pendik Acar Taksi'ye asla binmeyin, kul hakkı, iş etiği vs. asla bilmiyorlar. Kesinlikle de bagaj parası vs. denildiğinde fazla para vermeyin hiçbir taksiye.

11 Nisan 2024 14:35
es-otogar-taksi-34-tbu-14-plakali-arac-hakkinda-1.pdf