Dilek sonuçtan memnun

Chocolabs Ve Maltepe Şubenin Umursamazlığı

Chocolabs Ve Maltepe Şubenin Umursamazlığı
21 Ocak 2024 12:14
Dilek'in Teşekkür Mesajı
“Bugün şirket yetkilisi beni arayarak durumu detaylıca anlattı, bizzat söz konusu mağazaya giderek araştırmış, konu ile ilgili üzüntüsünü belirtti ve konuşmaları beni ikna etti. İlgisine teşekkür ederim.”

İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve geçen aylarda Maltepe'deydim ve hiçbir fikrim olmadan, çikolataya düşkünlüğümden dolayı Chocolabs adını görünce, kahveyi orada içmeyi tercih ettik. Karamel latte söyledim ve tam anlamıyla tadı damağımda kaldı. Sonraki zamanlarda dışarıda içtiğim her karamel latteyi, Chocolabs kahvesiyle kıyasladım ve beğenmedim.

Bugün karşıya geçtim ve özelikle yolumu oraya düşürüp yine aynı kahveyi söyledim. Ama ne karamel tadı geldi ne kahve. Ayrıca süt çiğ kokuyordu. İçemedim ve bu durumu (tavrını çok beğendiğim) garsona söyleyip, latteyi geri gönderdim ve tek şekerli bir kahve istedim.

Garson bana kahveden sonra minik çikolata tabağı getirdi özür dileyerek. Baristanın farklı olduğunu ve kahvenin tadının bu yüzden farklı olabileceğini söyledi. Garsona bu işin standardı olduğunu söyledim ama yapabileceği bir şey yok zaten.

Hesabı istedim, latte ve kahvenin tutarı birlikte yazılmıştı. Özellikle ödemeyi yaptıktan sonra garsona "içmediğim lattenin de ödemesini aldınız " diye sitem ettim. Mahcup oldu, kendi elinde olmadığını söyledi. Haklı olduğunu söyledim "müdüre de söyleyebilirim" dedim ama 16:00'dan sonra geleceğini söyledi.

Müdüre iletilir mi, bir şey değişir mi bilmiyorum ama genel merkezin haberi olmalı diye düşündüğüm için "b****@chocolabs.com.tr"ye mail attım. Maalesef bu mail adresi firma tarafından askıya alınmış. İletilmedi yani.
Kurumsallaşmaya ve şube sayısını arttırmaya çalışan bir markaya hiç uymuyor. Bu adres aynı zamanda sikayetvar'daki iletisim adresleri. Yani çözümsüz kalmaya mahkum.

Bugüne kadar herkese içtiğim kahvenin ne kadar güzel olduğunu anlattığım gibi bugün yaşadıklarımı da anlatacağım.

24 Ocak 2024 15:09 (Şikayetten 3 gün sonra)
30 Ocak 2024 11:16

Firma özenli bir cevap yazmış, istedikleri gibi deneyimimi kısaca anlattım, bilgilerimi yazdığım bir maili bahsettikleri mail adresine gönderdim. 1 hafta bekledim ama herhangi şekilde geri dönüş yapmadılar. Marka cevap yazınca sorun çözülmüş olmuyor kısacası...

30 Ocak 2024 16:48

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
29 Ekim 2023 00:43

25 Mart 2025 22:08

Görseldekiyle Alakasız Tatlı Ve Hayal Kırıklığı

Memnune
10 Temmuz 2025 20:09
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Garsonun Saygısız Tavrı Ve Haksız Hesap Şoku!

11 Mayıs 2025 10:31
Garsonun Saygısız Tavrı Ve Haksız Hesap Şoku!

İlayda
20 Kasım 2023 13:14