Onur sonuçtan memnun değil

Chery Vuruntu Problemi Var

04 Ocak 2024 15:50

Tiggo 7 Pro Luxury sahibiyim. Aracım1900 km de. Yokuş yukarı veya aşağı park halindeyken aracıma binip çalıştırdıktan sonra vitese atınca ciddi vuruntu oluyor (aracı hiçbir zaman şanzımana yüklemedim; boşluğunu alarak park ettim). Servis çözüm üretemedi hala haber yok çözüm üretilmezse daha yukarıyla taşıyacağım bu konuyu.

profile profile profile
04 Ocak 2024 17:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Onur B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

04 Ocak 2024 18:01

Bu sorunla ilgili yetkili servistende arandım fakat Çin'den mail beklendiğini ve hala geri dönüş yapılmadığı söylendi lütfen bu sorunla ilgili aksiyonlarınızı alın

19 Ocak 2024 11:42

Teşekkürler

Yorumlar (9)

Faruk

Onur bey merhaba, teşekkür etmişsiniz. Sorun çözüldü mü acaba. Çözüldüyse nasıl bir yol izlendi acaba. Lütfen cevaplarsanız sevinirim.

Faruk

Sorun çözüldü mü acaba. Aynı sorun benim araçta da var.

Erdeniz
Erdeniz

Merhaba, çözüm nasıl sağlandı? Bende de aynı sorun var ve bugün çözüldüğüne dair bilgi döndüğünüz için bende Chery genel merkezi arayıp şikayet kaydı oluşturdum.

Onur

Bayırdayken arabayı boşa alıp çalıştırmak şu anlık çözüm

Bir gelişme var mı? Bizde de aynı sorun söz konusu. Servis baksa da henüz bir çözüm üretemeyecekler gibi görünüyor.

Çözüme kavuştu mesajı geldi, sevindik. Nasıl hallettiler? Bilgi verebilir misiniz? Dün Chery International kısmına mail atmıştım. Güvenli sürüşler

Onur

Daha geri dönüş yapılmadı hala çözemediler sanırım

1.900km de bu sorun. 19.000km. Olsun daha neler çıkar. Ucuz diye aldı millet bu arabaları. 2. Eli ucuza bile satamayacaklar korkarım iki, üç yıl sonra.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. :) )

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Vuruntu Sorunu

20 Ocak 2024 15:16
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Şanzımanda Kütleme Ve Vuruntu

Tayfun
30 Ağustos 2024 21:56

Chery Tiggo 7'de Vuruntu Ve Direksiyon Sorunu!

Halil
06 Ocak 2024 18:22