Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Vuruntu Sorunu

20 Ocak 2024 15:16

Yeni Tiggo 7 Pro aracımız ile 7 gün geçirdik. Yaşadığımız sorun, aracı yokuş aşağı veya yokuş yukarı meyilli bir yerde park ettikten sonra aracı çalıştırıp vitese aldığınızda sert bir vuruntu sesi ve sallama meydana geliyor. Düz zeminde olmuyor. Serviste tespitimi teyit ettik ama şu an mevcut bir çözüm yok Aynı tespiti yapmış, sorundan mağdur, şikayet oluşturmuş çok sayıda araç sahibi var. Chery merkezinin en kısa zamanda bir çözüm susmasını bekliyoruz. Sorundan mağdur olan müşteriler şikayetlerini paylaşırlarsa ortak sorunun çözümü için etkili olabilir.

profile profile profile
22 Ocak 2024 12:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba,Mustafa K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

18 Aralık 2024 13:28

Merhaba Mustafa K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Merhaba aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz

Merhaba, Servis veya firma tarafından bir çözüm paylaşılmadı. Rampa aşağı/yukarı çok park etmiyorum ama zamanla azaldığını söyleyebilirim. Artık park ettiğimde her seferinde tekrarlamıyor.

Merhaba aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz

Cenk
Cenk

Biraz önce aynısını yaşadım. Rampada geri vitese aldım. Yavaş yavaş yanaşmam gerektiği için çok gaz vermedim. Araçta direkt vuruntu sesini aldım. Bayağı canımı sıktı daha araç 1250 km de Tiggo 7 Pro. Araçtan çok memnunum fakat bu tadımı kaçırdı

Tiggo 7 Pro'da Yokuşta Vites Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

18 Mayıs 2025 00:42
Onur sonuçtan memnun değil

Chery Vuruntu Problemi Var

Onur
04 Ocak 2024 15:50
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Şanzımanda Kütleme Ve Vuruntu

Tayfun