Barış sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 12:03
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Tesekkurker”

Merhaba,

2024 Mart ayında Chery Tiggo Pro 7 Avantgarde model bir araç aldım Yüzbaşıoğlu Chery yetkili bayiden. Aracımda Stop/Start (yani ışıklarda durduğunuzda motoru kapatıp, tekrar gaza bastığınızda motoru çalıştıran sistem) kafasına göre çalışıyor. Bazen takılı kalıyor. Trafikte yol ortasında kalıyorsunuz. Servisin telefonda veya yüz yüze söylediği şu: bununla alakalı yazılım gelecek. Atmo servise 5000 bakımı için gittim. Bakıma gittiğinizde arıza kaydı bile oluşturulmuyor. Bununla alakalı yazılım gelecek, daha gelmedi. Tüm aracı yapabilen mühendisler bu küçücük sorunu nasıl çözemez, anlamadım.

10 Ağustos 2024 10:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Barış K. Geri Bildiriminiz için, içtenlikle teşekkür ederiz. Önerilerinize dayanarak genel kullanıcı deneyimini geliştirecek değişiklikler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyor olacağız. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

12 Ağustos 2024 09:52

Peki benim sorunumun çözümü nasıl olacak.

12 Ağustos 2024 13:30
09 Aralık 2024 15:13

Tesekkurker

09 Aralık 2024 15:14

Merhaba, Barış K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Cantürk

Aynı problemi 0 aldığım 2023 Hybrid Suzuki Vitara ile yaşıyorum. Her gittiğimde yazılım atıyorlar ama aynı. 10 kere gittim sorunumu çözemediler. Sizin sorun devam ediyor mu çözebildiler mi. Merak ettim.

Barış

Evet ilgilendiler ve sorunumu çözdüler

İsmail

Chery şikayetlerine bakıyorum. Şirketin cevapları hep kaçamak. Sorun çözmeye dönük değil.

Emre sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo Pro 7'de Stop/Start Sorunu Ve Servis İlgisizliği