Mervan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Işık Arızası

01 Ağustos 2024 15:30

31.07.2024 tarihinde sıfır olarak aldığım Chery tiggo 7 avangarde paket aynı gün içerisinde arıza verdi. Tavandaki ışıklar kendiliğinden açıp kapanıyor sık sık bazen full açık kalıyor hiçbir şekilde kapatmıyorsun. Sıfır araçta bu tarz sorun çıkması kabul edilemez bir şey!

01 Ağustos 2024 15:36 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Mervan E. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

01 Ağustos 2024 15:37

Merhaba, Mervan E. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

01 Ağustos 2024 16:49

Merhaba, Mervan E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Ağustos 2024 15:52

Bayi benimle iletişime geçti bir günlük araçta çıkan arıza yetmezmiş gibi bana diyor servise geleceksiniz. Bu sizin hatanız ben zaten gerekli masrafları yapıp Siirt'ten Gaziantep'e gitmişim paramı peşin ödeyip aracı sözde hatasız eksiksiz almışım. Sizin yüzünüzden niye bana iki buçuk saat uzakta olan başka şehre gitmek zorunda kalıyorum?! Parayı aldıktan sonra nasılsa müşteri mecburdur sorunun peşinden koşar havasıyla bakıyorsunuz!

09 Ağustos 2024 11:30

Merhaba Mervan E. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri arayıp arıza görselleri talebinde bulunduk. İnceleme için tarafınızdan bilgi beklenmektedir. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Ağustos 2024 12:28

Buyurun istediğiniz videolar

09 Ağustos 2024 12:31

Bu şekilde yanıp sönüyor sıfır aracın ışıkları

09 Ağustos 2024 12:57

Merhaba, Mervan E. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

11 Ekim 2024 10:38

14 Ekim 2024 12:44

Merhaba Mervan E. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Ekim 2024 12:46

Her seferinde ulaşamadık diyorsunuz ben arıyorum ama hiçbir şekilde sorunuma çözüm üretilmiyor! Chery i hiç kimseye önermiyorum!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Garanti Kapsamında Çözüm Bekleyen Sorunlar

30 Kasım 2024 16:33
Chery Tiggo 7 Pro: Garanti Kapsamında Çözüm Bekleyen Sorunlar
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Turan
29 Haziran 2024 19:25
Chery Tiggo 7 Pro Boya Sorunlu
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Aceavto Chery Bayisi Tiggo 7 Pro Cam Tavan Fitil Sorunu

Cengizhan
05 Haziran 2024 22:27
"Değişim yaptılar. Teşekkürler..."
Chery Tiggo 7 Pro
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
24 Eylül 2024 15:29