Orhan sonuçtan memnun

Chery Tiggo 7 Direksiyon Vuruntu Yapması

28 Temmuz 2024 17:24
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
“Bir arıza tespiti için 8 kez servise gitmemeliyim bence. Evet problem çözümü için adim atıldı ama gerçekten kendi uğraşlarım sonucunda. Sonuçta kimse sıfır bir araç aldığında havadan arıza falan uydurmaz.”

Parke taşı yollarda lakır lakır küt küt direksiyondan ses geliyor. 2si farklı 3 u farklı olmak üzere toplam 5 kez servise gittim ve bana hiçbir sorun olmadığı söylendi. Direksiyon mafsalı sıkıldı ama değişen bir şey olmadı. Bu sorun sadece bende yok bir çok kişide var. Gerçekten can sıkıcı bir durum. İlk aracım değil ilk kez de araç kullanmıyorum. Bir sorun var ve sanırım bu bir tek servislere göre normal bir durum. Video da sesi net duyabilirsiniz

29 Temmuz 2024 10:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Orhan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

29 Temmuz 2024 10:23

Merhaba, Orhan K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

29 Temmuz 2024 12:50

30 Temmuz 2024 10:23

Merhaba, Orhan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Ekim 2024 21:46

Arkadaşlar komuyla ilgili ısrarla 9. Servis ziyaretimden sonra sonunda bugün direksiyon kutusu garanti kapsamında değişim sureci başladı.

11 Ekim 2024 10:05

Merhaba Orhan K. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Ekim 2024 07:52

19 Ekim 2024 11:28

Merhaba Orhan K. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yorumlar (8)

Çağrı

Orhan bey direksiyon kutusu değişimi sonrasında sorunun çözülüp çözülmediği konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim geçmiş olsun

Soner
Soner

Tiggo 8 proda 3000 km de başladı. 5000 de direksiyon kutusundan da ses geldi. Ne zaman arasam 45 gün 2 ay arası bir tarihe randevu verebileceklerini söylüyorlar. Ev alacağım için sattım simdi 2008 model eski bir arabaya biniyorum amortisörleri tiggo 8 den daha yumuşak ve o seslerin hiçbirini duymuyorum

Orhan

Sorunu çözseler 2 ay sorun değil. Bana sorun yok demeleri sinirimi bozuyor. Var işte bir sorun herkes aynı konuda şikayet ediyorsa vardır mutlaka bir sorun

Çağrı

Merhaba soruna çözüm bulabilen oldu mu? Bende araştırıyorum sanki sinyal kolunun çıktığı kutunun içinden geliyor gibi ses direksiyon kolonu oluyor orası.

Orhan

Serviste test sürüşü yaptık ama o çevrede o şekilde bozuk vs yol olmadığı için tespit edemediler. Bende bıktım uğraşmaktan. 39 psi hava bastılar bayağı kesildi. Tabi çok yüksek o hava. İndirince yine aynı

Arif
Arif
Şikayeti Çözüldü

Hocam aynı sorun bende de vardı. Bozuk yol veya kaldırım taşlı yere girdiğim an direksiyondan titreme vuruntu oluyor. Servise götürdüm direksiyon mili değişti ama sorun tamamen çözülmedi eskiye nazaran daha iyi. Bilginiz olsun

Hacı

Merhaba! Aynı sorun bende de var aynı cevapları aynı muameleyi bende gördüm Çözüm yolu arıyorum siz bulabildiniz mi

Orhan

Eyvallah kardeşim bakalım ne olacak. Ama canım sıkıldı iyice.

30 Temmuz 2024 00:09

Chery Omoda 5'teki Vites Sorunu Ve Servis Deneyimi

İsmail
11 Aralık 2024 17:51
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Chery Direksiyon Tıkırtı Sesi

Oğuzhan
20 Mayıs 2024 13:41
"Chery müşteri hizmetleri çok ilgililer her konuda arayıp çözüldü mü sorun bir sıkıntı oldu mu bize ulaşın şeklinde geri dönüşler aldım onlar araçlara bu kadar değer verip araçlarının arkasında durur lar ise çok daha fazla müşteri kapasiteleri olur. Teşekkürler..."