Chery Tiggo 7 Direksiyon Vuruntu Yapması

28 Temmuz 2024 17:2410.510
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
Bir arıza tespiti için 8 kez servise gitmemeliyim bence. Evet problem çözümü için adim atıldı ama gerçekten kendi uğraşlarım sonucunda. Sonuçta kimse sıfır bir araç aldığında havadan arıza falan uydurmaz.

Parke taşı yollarda lakır lakır küt küt direksiyondan ses geliyor. 2si farklı 3 u farklı olmak üzere toplam 5 kez servise gittim ve bana hiçbir sorun olmadığı söylendi. Direksiyon mafsalı sıkıldı ama değişen bir şey olmadı. Bu sorun sadece bende yok bir çok kişide var. Gerçekten can sıkıcı bir durum. İlk aracım değil ilk kez de araç kullanmıyorum. Bir sorun var ve sanırım bu bir tek servislere göre normal bir durum. Video da sesi net duyabilirsiniz

29 Temmuz 2024 10:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Orhan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

29 Temmuz 2024 10:23

Merhaba, Orhan K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

29 Temmuz 2024 12:50

30 Temmuz 2024 10:23

Merhaba, Orhan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Orhan
9 Ekim 2024 21:46

Arkadaşlar komuyla ilgili ısrarla 9. Servis ziyaretimden sonra sonunda bugün direksiyon kutusu garanti kapsamında değişim sureci başladı.

11 Ekim 2024 10:05

Merhaba Orhan K. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Orhan
19 Ekim 2024 07:52

19 Ekim 2024 11:28

Merhaba Orhan K. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yorumlar(8)

19 Ekim 2024 21:35

Orhan bey direksiyon kutusu değişimi sonrasında sorunun çözülüp çözülmediği konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim geçmiş olsun

26 Eylül 2024 12:41

Tiggo 8 proda 3000 km de başladı. 5000 de direksiyon kutusundan da ses geldi. Ne zaman arasam 45 gün 2 ay arası bir tarihe randevu verebileceklerini söylüyorlar. Ev alacağım için sattım simdi 2008 model eski bir arabaya biniyorum amortisörleri tiggo 8 den daha yumuşak ve o seslerin hiçbirini duymuyorum

5 Eylül 2024 14:01

Merhaba soruna çözüm bulabilen oldu mu? Bende araştırıyorum sanki sinyal kolunun çıktığı kutunun içinden geliyor gibi ses direksiyon kolonu oluyor orası.

Arif
Şikayeti Çözüldü
29 Temmuz 2024 21:40

Hocam aynı sorun bende de vardı. Bozuk yol veya kaldırım taşlı yere girdiğim an direksiyondan titreme vuruntu oluyor. Servise götürdüm direksiyon mili değişti ama sorun tamamen çözülmedi eskiye nazaran daha iyi. Bilginiz olsun

Chery Direksiyon Vuruntu Sesi

30 Temmuz 2024 00:0914.094

29.07.2024 Güncelleme daha önce arıza olarak belirttiğim AVM kısa yol tuşu ve multimedya ses kısma tuşu arızası serviste...

1 Yorum

Chery Direksiyon Tıkırtı Sesi

20 Mayıs 2024 13:4112.383

"Chery müşteri hizmetleri çok ilgililer her konuda arayıp çözüldü mü sorun bir sıkıntı oldu mu bize ulaşın şeklinde geri dönüşler aldım onlar araçlara bu kadar değer verip araçlarının arkasında durur lar ise çok daha fazla müşteri kapasiteleri olur. Teşekkürler..."

6 Yorum

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular