Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Chery Direksiyon Tıkırtı Sesi

20 Mayıs 2024 13:41
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“Chery müşteri hizmetleri çok ilgililer her konuda arayıp çözüldü mü sorun bir sıkıntı oldu mu bize ulaşın şeklinde geri dönüşler aldım onlar araçlara bu kadar değer verip araçlarının arkasında durur lar ise çok daha fazla müşteri kapasiteleri olur. Teşekkürler...”

Chery Tiggo 7 model aracımda direksiyondan gelen tıkırtı sesi mevcut. Serviste, bu sesten bir sorun olmayacağı yönünde ifadeler kullanıldı. Ancak bu ses beni rahatsız ediyor ve midemi bulandırıyor. Sesin giderilmesini ve aracımın bana sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini talep ediyorum. Aracımda bir arıza ya da bozukluk olduğunu düşünüyorum. Sorunu daha iyi anlatabilmek için video ekledim. Ses, görselde duyulmaktadır.

20 Mayıs 2024 14:13 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba, Oğuzhan A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Ağustos 2024 01:07

10 Ağustos 2024 09:52

Merhaba, Oğuzhan A. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yorumlar (6)

Aynı ses bende de var daha önce de vardı direksiyon kutusu değiştirdiler ses aynı devam ediyor bu sesin nedeni nedir ne gibi bir işlem yapıldı

Çözüldü direxyon kolonu değişmişti

Uğur
Uğur

Merhaba parça değişimi yapıldı mı

Şikayeti Çözüldü

Nasıl çözüldü hocam anlatır mısın

Şikayeti Çözüldü

Çözüm oldu mu hocam durum nedir

Oğuzhan

Evet oldu düzeldi hiçbir sıkıntı kalmadı aracın latikleri dışında araca söylenecek söz yok

Chery Tiggo 7 Fren Balatalarından Gelen Ses

Habibe