Chery Pişmanlığı Hatalı Araç İlgisiz Ve Yavaş Servis

19 Temmuz 2024 19:3312.645

2023 mayıs'ta Sultanbeyli kıyı Chery bayisinden omoda 5 Luxury aldım. 2024 haziran'da klima bozuldu, sıcak üflemeye başladı. 11 Haziran 2024'te servise götürdüm, yapılan tarama sonucunda klima borusunda sıkıntı olduğu anlaşıldı.

Üretim hatası olan bu parçayı yurt dışından istediler ve yaptılar. 19 Temmuz oldu. Her gün aramama rağmen hala bir dönüş olmadı, genel merkezi de aradım, belli bir süre veremiyorlar. Bütün yazı İstanbul'un 35 derece (arabanın içi 50 derece) sıcaklığında geçirdim.

Çevremdeki herkes Chery alma dedi, kimseyi dinlemedim, aldım ama pişman oldum. 1 yıllık aracın kliması nasıl bozulabilir anlamıyorum. Arabaya tahammül edemiyorum.

20 Temmuz 2024 09:12 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Sevban Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Temmuz 2024 09:14

Merhaba, Sevban Y. Çağrı merkezimizle yapmış olduğunuz görüşmenize istinaden talebiniz tarafımızdan incelenmekte, sonuçlandığında size bilgilendirme sağlanıyor olacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Sevban
20 Temmuz 2024 13:12

Yurt dışından istem yapılan parçanın ne zaman geleceği bile söylenmiyor. Günümüzde en basit kargo takibinde bile dağıtımda, depoda vs diye ne aşamada olduğu sürekli bir bildirimle haber veriliyor. Bana bu konuda bilgi verilememesini anlayamıyorum, bu teknolojide olunmalı diye düşünüyorum. Korkarım parça gelene kadar bütün yazı 50derece araç içi sıcaklıkla geçireceğim, her gün ateşler içinde işe gidip geliyor, çocuğumu okuldan alıyorum. Tatile gideceğim, ama hiç isteğimde kalmadı bu arabayla oralardaki sıcaklıkla tatil azap olacak çünkü!

Sevban
23 Temmuz 2024 10:16

23 Temmuz 2024 ve ben hala cevap bekliyorum, kimse aramadı. Benim aramalarımada dönüş olmadı. Bravo Chery 👏👏👏

5 Ağustos 2024 12:25

Merhaba, Sevban Y. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

8 Ağustos 2024 11:46

Merhaba Sevban Y. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

9 Ağustos 2024 12:16

Merhaba Sevban Y. Şikayetinizin çözüm süreci tamamlanmış aracınızda meydana gelen hasar durumu için parça temini ve tadilat işlemleriniz sonrası aracınız teslim edilmiştir. Güvenli ve sağlıklı sürüşler dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

İbrahim
Benzer Şikayeti Var
24 Temmuz 2024 18:06

Aynı sorunu yaşıyoruz. Bu Chery arabalarda kronik bir sorun anladığım kadarıyla. Klima borusu diğer bir parçaya bitişik monte edilmiş ve araç kullanıldıkça aşınma yapıyor ve boru deliniyor. Araç garantili olduğu için dışarıda da yaptıramıyorsunuz çünkü garantisi bozuluyor. Çaresiz parça bekliyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanızı tavsiye ederim yoksa bunlar kafalarına göre at koşturmaya devam edecekler. Chery pişmanlıktır.

20 Eylül 2023 09:4050.495

Ayıplı mal satmak! 11.08.2023 Tarihinde Kıyı Otomotiv Sultanbeyli Şubesinde Chery omoda 5 aldım. Aracımı akşam saat 17:3...

2 Destek

Chery Omoda 5 Luxury Paket İle Yaşadığım Sorunlar

9 Temmuz 2024 20:4116.484

Merhaba, 6 ay önce Chery Atmo yetkili bayisinden Omoda 5 Luxury paket satın aldık. Arabayı ilk aldığımda sağ klimadan cı...

Chery Pişmanlığı. 5 Yıl Garanti Hikayesi. Aldıktan Sonra Yalnızsın.

25 Eylül 2024 16:0023.414

Chery almak isteyen var ise iyi okusun. Neden diğer firmalar marka oldu acaba, çünkü malına sahip çıktı. Chery ise sahip...

6 Destek4 Yorum

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular