Yahya sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Multimedya Kapanma Sorunu

26 Ocak 2024 01:50

Merhaba,

Chery omoda 5 aracımın multimedya ekranı kapanıp yerine duvar kağıdı geliyor arada örneğin CarPlay bağlıyken bir işlem yaptığımda ekran geliyor 30 saniye sonra tekrar gidiyor. Bir kere daha böyle bir problem yaşamıştım serviste çözüldü tekrar aynı durum söz konusu bunun için reset vs bir işlem yapılabilir mi? Chery yetkililerinden destek bekliyorum.

26 Ocak 2024 10:55 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Yahya Ü., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

26 Ocak 2024 18:47

Sorunu kendim çözdüm. Aynı sorunu yaşayan olursa diye buradan sorunun çözümünü iletiyorum. Ses açma kapama yapılan fiziksel tuşun üstüne basılı tutuyorsunuz 10 saniye kadar sonra ekran düzeliyor bir nevi kapat aç ile sorun çözülüyor :)

13 Şubat 2024 13:54

Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunu

Muhammed
08 Kasım 2024 04:14
"Süreçle olan ilginiz ve mağduriyetimi gidermek adına gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. CarPlay bağlantı sorunumu da en kısa süre içerisinde bir çözüm sunarak sonlandırabilmenizi umut ediyorum. Teşekkür ederim."
Samet sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Multimedya Ekran Sorunu

Samet
09 Mart 2024 15:44
"Teşekkürüm müşteri hizmetlerine gerçekten çok yardımcı oldular hızlıca çözüm buldular ama Samsun Chery blf otomotive servis çalışanları yetersiz kaldı bunu belirtmek istedim benim sorunumu müşteri hizmetleri çözdü tekrar teşekkürler"

Chery Omoda 5 Apple CarPlay Hatası

Ozan