Chery Kronik Hatası Ve Servisin Kötü Davranışları

25 Temmuz 2024 16:50

Chery Omoda 5 aldık, alırken bizimle çok ilgilendiler. Servisi özellikle sorduk, her zaman en ufak bir sorun bile olsa hemen yanınızdayız dediler. Ama maalesef herkes yeni marka, servis oturtamamış. Biz güvendik, keşke başka marka tercih etseydik. 5 bin bakımında arabamızın çok rüzgar sesi aldığını belirttik. Hatta 90 km ile giderken çocuğum arkadan seslendiği zaman duramıyorum, o kadar kötü ki anlatamam. Bursa Gönye Nilüfer servisi bizi İstanbul yolundaki servise gönderdi. Gittik, arabayı kontrol eden kişi bize ses yalıtımı yapamayacaklarını ama vida sıklaştırarak yüzde 90 sesin azalacağını söyledi. Ben de kabul ettim. İçerideki bey benden 9500 TL ücret istedi. Ben de reddettim. Bu kronik bir sorun ki Omoda grubunda çoğu servis bu sorunu gidermek için elinden geleni yapıyor. Oradayken Chery müşteri hizmetlerini aradım ve şikayet oluşturdum. Chery Gönye'de çalışan kişi beni arayıp sesini yükselterek 'Niye aradın, yaptığın saçma' dedi. 'Ya sen kimsin, önce bir kadınla nasıl konuşman gerektiğini öğrenmen lazım. İkincisi, sana saçma gelebilir ama bana göre saçma değil' dedim ve kapattım, çünkü gerçekten saygısızlık yaptı. Sonra tekrar özür için aradılar. Bir kadın fırça atıp durdu. Kadın diyor ki 'Ben yetkili servisim ama yapmak zorunda değilim.' Kadının hiçbir şey bilmiyor, bilgi sahibi olsaydı zaten bunu demezdi. Araba alıyorum, yetkili servis ilgilenmese kim ilgileniyor acaba? Chery pişmanlıktır. Aldıktan sonra muhatap olabileceğiniz kimse yok, çok pişman olursunuz.

25 Temmuz 2024 16:52 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Muna A. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Yunus
Yunus

Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Ona göre bu arabayı almayı düşünüyorum

Muna

Merhabalar müşteri hizmetleri aradılar defalarca ilgilendiler diyelim Ankara'da randevu verdiler baktılar normal dediler tüm arabalar öyleymiş :)

Serpil sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Güvenlik Ve Performans Sorunları

Serpil
04 Kasım 2024 23:06
"Aramış olduğumuz Chery Türkiye Müşteri hizmetlerinden şu ana kadar kiminle görüştüysem gayet memnun kaldım. Çözüme odaklı gittiler. Hepsinin emeğine sağlık diyorum. İnsanlarla uğraşmanın zor olduğu bu meslekte başarılar diliyorum 🙏. Teşekkürler..."
Chery Omoda 5'te Güvenlik Ve Performans Sorunları
Nedim sonuçtan çok memnun