Emre sonuçtan çok memnun

Chery Çalışanların Müşterilerini Resmen Küçümsemesi

16 Eylül 2024 12:18
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Onca zaman geçmesine rağmen destek hattının beni arayıp konu ile ilgili düzeltmeye gidildiği müşterisi ile bu tavırda konuşan çalışan hakkında yazılı işlem başlatıldığı belirtildi Chery otomobil e ilgisinden dolayı teşekkür ederim 🙏”

Chery geçtiğimiz günlerde 0 faiz ile belli bir tutarda kampanya yaptığını açıkladı. Ben de form doldurup kendilerine ilettim fakat pazartesi 11.48 de tarafımca arandım araç olarak ne düşünüyorsunuz denildi ben de kendime Ford marka bir araç baktığımdan dolayı aklım karıştı. Model söyledim belirttiğim markadan, sonrasında evet sizden talep ettiğimiz aracı babamız için almayı planladığımızı belirttik. Ama saçma sapan bir tavır sergilendi küçümsenir gibi hiç ilgilenmeden hızlıca anlatıp sustu ben de markadan adeta vazgeçtim bu tavırda değil araba jant dahi satamazsınız. Yapılan ayıp bu hareketten dolayı başka marka tercih edeceğiz

16 Eylül 2024 13:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Emre İ. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Sizi aradığını ilettiğiniz numarayı tarafımıza paylaşmanız halinde en kısa sürede kontrol gerçekleştirilip size ulaşım sağlanacaktır. Bilgilerinize, Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

16 Eylül 2024 16:58

Merhaba, Emre İ. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Detaylı inceleme sağlanabilmesi için görüşme sağladığınız telefon numarasını tarafımıza iletmenizi rica ederiz. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

16 Aralık 2024 22:25

Beni arayıp bir çözüm sunmadınız ulaşamadık deyip geçiştirmeyin?!

14 Ocak 2025 16:46

14 Ocak 2025 17:41

Merhaba, Emre İ. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery Plaza Kaya Plaza

Serkan
02 Şubat 2024 09:23
Chery Plaza Kaya Plaza
Sefa sonucu yetersiz buldu

Sefa
23 Haziran 2024 23:55
Basri sonuçtan hiç memnun değil

Chery Adana Tekbaş Bayiden Şikayetçiyim!

Basri
01 Eylül 2023 13:34
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
09 Temmuz 2024 16:12
"Cherytürkiye sorunumu çözmüştür. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Chery i tercih etmekle hata etmemişim. 👍"