Şenol sonuçtan çok memnun

Chery Arıza Ve Servis Geri Dönüş

13 Haziran 2024 21:58
Şenol'un Teşekkür Mesajı
“Servis müdürü haluk bey kaporta bölümü şefi Fatma hanım yedek parçada melih bey hızlı bir şekilde aracımın çözümlendirildi ve ilgilendiler bu konuda kendilerine çok teşekkür ediyorum başarıların devamını diliyorum”

Chery Tiggo 7 aracını aldığım günden beri direksiyonunda boşluk var. Çukura girdiğinde direksiyon aşırı derecede sallanıyor. Ayrıca, aracı aldığım gün yağ çubuğunu çektiğimde yağın eksik olduğunu gördüm. Aracı geri vitese taktığımda vuruntu olduğunu fark ettim. Servis ve geri dönüş konusunda çok zayıflar.

13 Haziran 2024 22:11

Acilen servislerin denetlenmesi ve yedek parçanın ve arızalarının bir an önce çözülmesini arzu ediyoruz

15 Haziran 2024 10:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Şenol K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşme neticesinde şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

27 Haziran 2024 21:54

Aracımın ön düzeninde aşırı derecede boşluk var yüksek suratlarda titreme var akslardan olduğunu düşünüyorum aracımdatırım sesi çok fazla var kliması çok az üflüyor alt takım aşırı derecede çukurlarda vuruyor artık her vitese taktığımda vuruldu var araba hızlanmıyor bir anda

27 Temmuz 2024 15:46

Hiçbir şekilde bir daha geri dönüş olmadı sadece bir kere arandı şimdi servisi arıyorum randevu bile vermiyor ilgilenmek bile istemiyorlar

09 Ekim 2024 12:26

Chery Tiggo 7 Direksiyon Sorunu Ve Servis Çözüm Eksikliği

Arif
03 Eylül 2025 21:57
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Chery Direksiyon Tıkırtı Sesi

Oğuzhan
20 Mayıs 2024 13:41
"Chery müşteri hizmetleri çok ilgililer her konuda arayıp çözüldü mü sorun bir sıkıntı oldu mu bize ulaşın şeklinde geri dönüşler aldım onlar araçlara bu kadar değer verip araçlarının arkasında durur lar ise çok daha fazla müşteri kapasiteleri olur. Teşekkürler..."
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Chery Disk Garantisi Sorunu

Çağlar
01 Ekim 2024 19:44
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Direksiyonda Boşluk, Yolda Gezme

Hüseyin